Diğer varlıklara inanıyor musunuz?

Büyü gerçek hocam. (Yakınıma yapıldı.)
Felsefe tasi de gercek.

Büyü denen şey bilimin yöntemleri ile henüz aciklanmamis, yahut belki de sadece bomboş bir uydurmadan ibaret olabilir. Deneysel olarak gozlemlenemedigi surece benim icin herhangi bir hükmü yoktur, sizin icin de boyle olsun.

Hocam ben şöyle anlatayım. Dedemin yakın komşusuna yapıldı. Işte din hocalarına gitmişler. Halının altındaki çiçeği çıkar demişler. Gerçekten çiçek varmış.

Hocam ben şöyle anlatayım. Dedemin yakın komşusuna yapıldı. Işte din hocalarına gitmişler. Halının altındaki çiçeği çıkar demişler. Gerçekten çiçek varmış.
Yani yine dedigime geliyorsun. Bana büyünün gercek olduğunu kanitlamana -ki kanitlayamazsin- gerek yok. Ben zaten soyledigim gibi, deneysel olmayan herhangi bir seye önem vermiyorum. Senin söylediklerin gözümde hikayeden başka bir sey değil.

Uzayda başka yaşamların olma olasılığı olmama olasılığından daha fazla.

Dostum evren her an her saniye genişliyor sence bunu insan ömrü ile yapması mümkün mü? Evet sonsuz değil fakat muazzam bir büyüklüğü var.
İmam Gazali'nin de dediği gibi: "Cahillerle tartışmayın, ben hiç galip gelemedim."

Tartışma bence bu arkadaşla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…