3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 1 Aralık 2021 #1 Merhabalar, diğer bilgisayarımdan aldığım SSD var. Ve BIOS'dan girebildim fakat bugün giremedim. Windows'un Dual boot sekmesinde nasıl ekleyeceğim? EasyBCD'de olmuyor.
Merhabalar, diğer bilgisayarımdan aldığım SSD var. Ve BIOS'dan girebildim fakat bugün giremedim. Windows'un Dual boot sekmesinde nasıl ekleyeceğim? EasyBCD'de olmuyor.
djerosdj Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 409 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2021 #2 BIOS da Boot ayarında 1. sıraya hangi HDD'yi getirirsen açılışta onun içinde ki Windows başlayacaktır. Artı 0 Eksi
BIOS da Boot ayarında 1. sıraya hangi HDD'yi getirirsen açılışta onun içinde ki Windows başlayacaktır.
KS KS 3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 1 Aralık 2021 #3 djerosdj dedi: BIOS da Boot ayarında 1. sıraya hangi HDD'yi getirirsen açılışta onun içinde ki Windows başlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Eski SDD yi fakat yine yeni PC deki SSD den başlıyor. @djerosdj djerosdj dedi: BIOS da Boot ayarında 1. sıraya hangi HDD'yi getirirsen açılışta onun içinde ki Windows başlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Ve zaten yazdım BIOS'dan olmadı diye. İlkbaş konuyu okuyun lütfen. Artı 0 Eksi
djerosdj dedi: BIOS da Boot ayarında 1. sıraya hangi HDD'yi getirirsen açılışta onun içinde ki Windows başlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Eski SDD yi fakat yine yeni PC deki SSD den başlıyor. @djerosdj djerosdj dedi: BIOS da Boot ayarında 1. sıraya hangi HDD'yi getirirsen açılışta onun içinde ki Windows başlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Ve zaten yazdım BIOS'dan olmadı diye. İlkbaş konuyu okuyun lütfen.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 1 Aralık 2021 #4 343203 dedi: Eski SSD'yi fakat yine yeni PCdeki SSD'den başlıyor. @djerosdj Ve zaten yazdım BIOS'dan olmadı diye. İlkbaş konuyu okuyun lütfen. Genişletmek için tıkla... Boot menu ile ayarlayın. Artı 0 Eksi
343203 dedi: Eski SSD'yi fakat yine yeni PCdeki SSD'den başlıyor. @djerosdj Ve zaten yazdım BIOS'dan olmadı diye. İlkbaş konuyu okuyun lütfen. Genişletmek için tıkla... Boot menu ile ayarlayın.
KS KS 3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 1 Aralık 2021 #5 474374 dedi: Boot menu ile ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Oda olmuyor. Artı 0 Eksi