Digital Vibrance göze zararlı mı?

ineffablefishy

Hectopat
Katılım
26 Eylül 2020
Mesajlar
100
Çözümler
2
Berk “RIP“ Tepe'nin Valorant ayarları videosunda rakipleri daha iyi görebilmek için Digital Vibrance ayarını yükseltebilirsiniz diyordu. Ben de yaklaşık 1 buçuk saat boyunca %50'den %66'ya getirerek oynadım. Biraz araştırdığımda zararlı olduğunu gördüm, biliyorum bir sürü konu var hakkında ama herkes aynı saat veya aynı yüzdede yükseltmediği için açtım konuyu. Sadede gelirsek gözüme zararı olur mu kullansam veya şuana kadar hiç olmuş mudur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Berk “rıp“ Tepe'nin Valorant ayarları videosunda rakipleri daha iyi görebilmek için digital vibrance ayarını yükseltebilirsiniz diyordu. Ben de yaklaşık 1 buçuk saat boyunca %50'den %66'ya getirerek oynadım. Biraz araştırdığımda zararlı olduğunu gördüm, biliyorum bir sürü konu var hakkında ama herkes aynı saat veya aynı yüzdede yükseltmediği için açtım konuyu. Sadede gelirsek gözüme zararı olur mu kullansam veya şuana kadar hiç olmuş mudur?

Fazla yükseltmemek şartı ile renk doygunluğundan dolayı gözleriniz yorulabilir dikkat edin oyundan sonra vibrance ayarını kısın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı