Digitürk kurulumdan önce ne zaman ararlar?

Twitter'dan (X) Digitürk destek hesabına mesaj attım hocam mecbur. Oradan yanıt gelirse öyle halledeceğim.

@Jorji49 hocam ben de halihazırda TOD TV var. Onunla devam etsem mi diye düşünmüyor değilim. Çünkü bu Digitürk çok uğraştırıyormuş. Sırf uydu yayınına geçme istediğim için Digitürk'le uğraşıyorum. Daha bir de ben Digitürk'ü ücretini verip bağlattıracağım, sonra Tod'u iptal ettirip ona verdiğim yıllık ücreti iade alacağım. Daha da uğraştıracak yani. Tod fena değil ama internet yayını istemediğim için uyduya Digitürk'e geçmek istiyorum.

Hocam uydu TR de her zaman daha avantajli, oturdugunuz yerde gol diye bagiran varsa veya bildirimleri acik unutuyorsaniz uydu sart obur turlu toddan devam sarar.

Hocam siz biraz aceleci davranıyorsunuz çünkü cumartesi iş günü bile değil iken bağlatmışssınız biraz sabredin normal süreç. Çok uzarsa şikayet edersiniz.

Hocam ben aynı zamanda TOD’la uğraştığım için acelem var. Çünkü oraya yıllık ücret verdim, ben Digitürk'ü bağlatıp ona da yıllık ücret verip sonra TOD’a verdiğim yıllık ücreti iade alacağım o yüzden aceleci davranıyorum. Çünkü süreç uzarsa TOD’da sıkıntı çıkabilir diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı