Digitürk kutulu, kutusuz ve TOD arasındaki fark nedir?

Jorji49

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi sosyaller.
Sizlere herkesin bir turlu aciklik getiremedigi o Digitürk karmasasini anlatacagim.
Oncelikle bu ucunun farkindan baslayalim.
En cok karistirilan tod ve kutusuz Digitürk (beIN Connect) arasindaki farklar sunlar:
Arayuz olarak benzerler. Tod beIN Sport 1 kanalinda 720p yerine 1080p yayin yapiyor. Tod da Digitürk'e abone olmak kadar zor bir surec yok. Ayrica istediginiz zaman cikip istediginiz zaman abone olabiliyorsunuz, ayrica bazen size ozel kampanyalar gelebiliyor.
beIN Connect'te ise Digitürk abonesi oluyorsunuz ancak kurulum yapmiyorlar ve kalitenin dedigim gibi daha dusuk oldugunu soyleyebilirim.

Simdi fiyat konusuna gelirsek, internette bulabildigim en uygun yeni musteri fiyatlari sunlar:

TOD TV sezonluk super dolu paketi: 12 taksitle aylik 399 TL.

Kutusuz Digitürk (beIN Connect): 12 taksitle aylik 299 TL + 1000TL puan (ziraat) (sporun yildizi + 12 ay full paket)

Kutulu Digitürk (uydu): 12 taksitle aylik 349 TL + 1000TL puan (ziraat) (sporun yildizi + 12 ay full paket)

Ucunden onerim, komsunuz gol diye bagirmiyorsa ve bildirimleriniz kapaliysa tod. Boyle sikintilariniz var ise kesinlikle kutulu.

Ancak musteri memnuniyeti acisindan en iyisi Digitürk ile fazla bir baginiz olmadigi icin tod olacaktir, kullanim surem boyunca hiç arayip rahatsiz etmediler, bir problem de yasamadim.

Ekstra olarak kutuluda yayın ham olarak geldiği için progressive (1080p veya 2160p) yerine interlaced (taramalı, 1080i veya 2160i) olarak geliyor. Kutuda işlendikten sonra daha akıcı oynatım sunuyor. Kutu deinterlacing (taramasızlaştırma) yaptığı için kare sayısı 2 katına çıkıyor ve hızlı geçişlerde toptaki titremeyi hissetmiyorsunuz.

Hele bir de progressive yayını TV'ye bağlıyorsanız ve TV'de smoothlaştırma ayarları aktifse hızlı geçişlerde top kaybolabiliyor bile (TV grafik motorunun başarısına göre değişir fakat deinterlace kadar başarılı olamaz asla).

Merhaba, iyi sosyaller.
Sizlere herkesin bir turlu aciklik getiremedigi o Digitürk karmasasini anlatacagim.
Oncelikle bu ucunun farkindan baslayalim.
En cok karistirilan tod ve kutusuz Digitürk (beIN Connect) arasindaki farklar sunlar:
Arayuz olarak benzerler. Tod beIN Sport 1 kanalinda 720p yerine 1080p yayin yapiyor. Tod da Digitürk'e abone olmak kadar zor bir surec yok. Ayrica istediginiz zaman cikip istediginiz zaman abone olabiliyorsunuz, ayrica bazen size ozel kampanyalar gelebiliyor.
beIN Connect'te ise Digitürk abonesi oluyorsunuz ancak kurulum yapmiyorlar ve kalitenin dedigim gibi daha dusuk oldugunu soyleyebilirim.

Simdi fiyat konusuna gelirsek, internette bulabildigim en uygun yeni musteri fiyatlari sunlar:

TOD TV sezonluk super dolu paketi: 12 taksitle aylik 399 TL.

Kutusuz Digitürk (beIN Connect): 12 taksitle aylik 299 TL + 1000TL puan (ziraat) (sporun yildizi + 12 ay full paket)

Kutulu Digitürk (uydu): 12 taksitle aylik 349 TL + 1000TL puan (ziraat) (sporun yildizi + 12 ay full paket)

Ucunden onerim, komsunuz gol diye bagirmiyorsa ve bildirimleriniz kapaliysa tod. Boyle sikintilariniz var ise kesinlikle kutulu.

Ancak musteri memnuniyeti acisindan en iyisi Digitürk ile fazla bir baginiz olmadigi icin tod olacaktir, kullanim surem boyunca hiç arayip rahatsiz etmediler, bir problem de yasamadim.

Hocam digiturk online işlemlerde size özel sporun yıldızı ek paket yıllık 1000₺ diyor ama bir bit yeniği mi var anlayamadım nedir bu sizce çok ucuz geldi bana.

Hocam Digitürk Online işlemlerde size özel sporun yıldızı ek paket yıllık 1000₺ diyor ama bir bit yeniği mi var anlayamadım nedir bu sizce çok ucuz geldi bana.

Hocam sozlesmenin detaylarini atarsaniz daha rahat anlayabiliriz ekran goruntusu atabilirsiniz ozel bilgileri sansurleyerek.

Hocam sanirim forumda yasak bu, siz ozel bilgilerinizi sansurleyip gondermeyi deneyin yine de bence.
IMG_4260.jpeg

Hocam ek paket ibaresi beni biraz iskillendirdi. Ben net bir şey soyleyemem, Digitürk'te de ilk defa boyle bir ek paket goruyorum, bence musteri hizmetlerini arayip bir sorun derim. Bir de mh aramadan once olur da bir yanlislik olursa iptal falan ederler, bir yerlerde taahhütname veya sozlesme varsa iyice okuyun veya ozel bilgileri sansurleyip gonderebilirsiniz.

Hocam ek paket ibaresi beni biraz iskillendirdi. Ben net bir şey soyleyemem, Digitürk'te de ilk defa boyle bir ek paket goruyorum, bence musteri hizmetlerini arayip bir sorun derim. Bir de mh aramadan once olur da bir yanlislik olursa iptal falan ederler, bir yerlerde taahhütname veya sozlesme varsa iyice okuyun veya ozel bilgileri sansurleyip gonderebilirsiniz.
Aradım 1000₺ yıllık değil mi dedim evet dediler ama hala inanamıyorum bu fiyata 😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı