Merhaba, Digitürk kutulu üyelik almak istiyorum ama resmi sitesini bulamadım ve resmi numaralarını yani 0212 473 7399'u aradığımda da müşteri temsilcisine bağlanamıyorum. Resmi site veya başka başvurabileceğim numara varsa iletebilecek var mı?
Digiturk Popüler Paketler | TV ve İnternet İçin Avantajlı Seçenekler | Digiturk
Digiturk popüler paketleriyle en uygun TV ve internet seçeneklerini keşfedin. Avantajlı paketlerle zengin içerik ve hızlı internetin tadını çıkarın.www.digiturk.com.tr
Bayağı çakma site var bu arada, bazen bayiler de kendi sitelerini yapabiliyor ancak resmi olan bu diye biliyorum.
Buradan beni arayında diyor ama başvurmuştum geçen hafta arayan olmadı bir numarası vs var mı(yukarıda belirtdiğim dışında)
Numarayı arayarak alınıyor kutulu üyelik sadece. Ben aynı numarayı 40 dakika beklemiştim hocam. Arayın hoparlöre alıp kenara koyun ne yapıyorsanız ona devam edin. Bir ara bakıyorlar. Ha bir de bir kere kurulduktan sonra günde 8 kere şu kampanyamız var bu kampanyamız var diye aramaya müsaitler aklınızda bulunsun.
Hocam arayın bekleyin bakıyolar eninde sonunda. Başka türlü iplemiyorlar çok.Hocam çok fazla sahte numaradan arıyorlar birine bilgi verdik resmi sitede üyelik açmışlar onay vermedik 2 kere kapıya geldiler ben orijinal numaradan düzgün bir başvuru için bekliyorum.
Hocam bunu arayınca ya kapanıyor ya da boşta 1 saat bekliyorsun.
Hocam arayın bekleyin bakıyorlar eninde sonunda. Başka türlü iplemiyorlar çok.
Hocam resmi bayiye gidip üyelik yapabilirsiniz.Hocam bunu arayınca ya kapanıyor ya da boşta 1 saat bekliyorsun.
Hocam resmi bayiye gidip üyelik yapabilirsiniz.
KURULUM-HİZMET VE SATIŞ NOKTASI
destek.digiturk.com.tr
Bu linkten il ve ilçenizi seçin bayileri gösterir. Ulaşamıyorsanız en garanti yol bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.