Digitürk resmi sitesi hangisi?

Umut05580

Hectopat
Merhaba, Digitürk kutulu üyelik almak istiyorum ama resmi sitesini bulamadım ve resmi numaralarını yani 0212 473 7399'u aradığımda da müşteri temsilcisine bağlanamıyorum. Resmi site veya başka başvurabileceğim numara varsa iletebilecek var mı?

Bayağı çakma site var bu arada, bazen bayiler de kendi sitelerini yapabiliyor ancak resmi olan bu diye biliyorum.
Buradan online başvuru yaparak sizi aramalarını sağlayabilirsiniz.

Numarayı arayarak alınıyor kutulu üyelik sadece. Ben aynı numarayı 40 dakika beklemiştim hocam. Arayın hoparlöre alıp kenara koyun ne yapıyorsanız ona devam edin. Bir ara bakıyorlar. Ha bide bir kere kurulduktan sonra günde 8 kere şu kampanyamız var bu kampanyamız var diye aramaya müsaitler aklınızda bulunsun.

Bayağı çakma site var bu arada, bazen bayiler de kendi sitelerini yapabiliyor ancak resmi olan bu diye biliyorum.

Buradan beni arayında diyor ama başvurmuştum geçen hafta arayan olmadı bir numarası vs var mı(yukarıda belirtdiğim dışında)

Numarayı arayarak alınıyor kutulu üyelik sadece. Ben aynı numarayı 40 dakika beklemiştim hocam. Arayın hoparlöre alıp kenara koyun ne yapıyorsanız ona devam edin. Bir ara bakıyorlar. Ha bir de bir kere kurulduktan sonra günde 8 kere şu kampanyamız var bu kampanyamız var diye aramaya müsaitler aklınızda bulunsun.

Hocam çok fazla sahte numaradan arıyorlar birine bilgi verdik resmi sitede üyelik açmışlar onay vermedik 2 kere kapıya geldiler ben orijinal numaradan düzgün bir başvuru için bekliyorum.

Hocam bunu arayınca ya kapanıyor ya da boşta 1 saat bekliyorsun.

Hocam çok fazla sahte numaradan arıyorlar birine bilgi verdik resmi sitede üyelik açmışlar onay vermedik 2 kere kapıya geldiler ben orijinal numaradan düzgün bir başvuru için bekliyorum.

Hocam bunu arayınca ya kapanıyor ya da boşta 1 saat bekliyorsun.
Hocam arayın bekleyin bakıyolar eninde sonunda. Başka türlü iplemiyorlar çok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı