Digitürk'te spor kanallarını izleyememek

Carl CJ Johnson

Hectopat
Yer
Grove Street
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar. Birkaç ay önce internet ve Digitürk'ü beraber 280 TL'ye izleyebileceğimizi söylediler. Tüm maçları izleyebiliriz sanıyorduk fakat sadece taraftar paketi verdiler. Yanlış anlamışızdır dedik umursamadık. Sonra mayıs'ta eksik sözleşme nedeniyle Digitürk izleyemeyeceğimiz söylendi. Gittik eksik sözleşmeleri imzaladık fakat buna rağmen yine de yayın kesildi.

10 günden sonra bugün açıldı (en az 10 kere aradık) ancak hiçbir şekilde spor kanallarını izleyemiyoruz. Gerçekten tam bir saçmalık. Ne yapabiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube linki

Sizde bu tarz birndurum yaşamışsınız anlaşılan müşteri hizmetleri ile desteğe geçmenizi öneririm.

Sizde bu tarz bir durum yaşamışsınız anlaşılan müşteri hizmetleri ile desteğe geçmenizi öneririm.

Sizde bu tarz bir durum yaşamışsınız anlaşılan müşteri hizmetleri ile desteğe geçmenizi öneririm.

Pardon sistemde attım gözükmedi spam olmuş Technopat yetkilileri.

Hocam olay üzerinden bir yıl geçti neredeyse. Müşteri hizmetlerine ulaştık. Adam geldi. Kimlik istedi. Digitürk benim adıma olmadığı için kimlik veremedim. Hiçbir şey yapmadan gitti. Sonra 450 hizmet parası istediler. Durumu anlattık ama almadılar neyse ki. Sonra da sinirlenip iptal ettik.
YouTube linki

Sizde bu tarz birndurum yaşamışsınız anlaşılan müşteri hizmetleri ile desteğe geçmenizi öneririm.

Pardon sistemde attım gözükmedi spam olmuş Technopat yetkilileri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı