Hocam merhaba dijipal destek ekibinde çalışmaktayım, sistem CS2 kasa siteleriyle aynı mantıkta calışmakta. Tek kasa açıp yüksek cıkaran arkadaşlarda mevcut art arda, üc dört kasa açıp maalesef kötü cıkaran arkadaşlarda mevcut tamamiyle şans oranları ile ilerleyen bir sistem mevcut. Onun harici güvenilirligi konusuna gelince sürekli araştırma peşindeyim herhangi bir şikayet veya soru var mı diye platformlarda ismimizi aratıyorum ve Sayenizde'de burada ki konuya denk geldim. Sorularınız varsa sorabilirsiniz.
3500VP aldım 3 gündür gelmedi kod.
Şu an teslim edilmemiş siparişimiz sistemde gözükmüyor. Ödeme yaptıgınız dekontu ve sipariş ID dijipalstore@gmail.com mailine gönderebilir misiniz?
Hocam bu nasıl bir cümle böyle? kimi dolandırmışız nerde gördünüz dolandırılma hikayesi? canlı destek nasıl yok ? çalışma saatleri mevcut görmemiş olabilirsiniz.Beklemedeyim.
Milleti dolandırmaya devam canlı destek bile yok.
Hocam bu nasıl bir cümle böyle? Kimi dolandırmışız nerede gördünüz dolandırılma hikayesi? Canlı destek nasıl yok? Çalışma saatleri mevcut görmemiş olabilirsiniz.
Dolandırmak gibi büyük bir ithamda nasıl bulunabiliyorsunuz anlamış degilim gayet güzel bir dil ile nasıl iletişime geçebileceginizi sorunu nasıl cözüme ulaştırabilecegimizi anlattıgım yoruma karşılık cevabınız bu mu? Lütfen saygısızlık yapmayın.
Vp stokta olmasına rağmen satın alınamıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.Hocam bu nasıl bir cümle böyle? kimi dolandırmışız nerde gördünüz dolandırılma hikayesi? canlı destek nasıl yok ? çalışma saatleri mevcut görmemiş olabilirsiniz.
Dolandırmak gibi büyük bir ithamda nasıl bulunabiliyorsunuz anlamış degilim gayet güzel bir dil ile nasıl iletişime geçebileceginizi sorunu nasıl cözüme ulaştırabilecegimizi anlattıgım yoruma karşılık cevabınız bu mu ? lütfen saygısızlık yapmayın.
3500vp yi tekrar aldım, beklemedeyimHocam bu nasıl bir cümle böyle? kimi dolandırmışız nerde gördünüz dolandırılma hikayesi? canlı destek nasıl yok ? çalışma saatleri mevcut görmemiş olabilirsiniz.
Dolandırmak gibi büyük bir ithamda nasıl bulunabiliyorsunuz anlamış degilim gayet güzel bir dil ile nasıl iletişime geçebileceginizi sorunu nasıl cözüme ulaştırabilecegimizi anlattıgım yoruma karşılık cevabınız bu mu ? lütfen saygısızlık yapmayın.
2 gündür bekliyorum döngüye girmiş gibiyim.Hocam bu nasıl bir cümle böyle? kimi dolandırmışız nerde gördünüz dolandırılma hikayesi? canlı destek nasıl yok ? çalışma saatleri mevcut görmemiş olabilirsiniz.
Para iadesi isteyin ve bence en iyisi gidin kasa açın 90 lık belki toplasınız 2-3K vp alırsınız onunda garantisi yokGiden miktar az bir miktar değil, kendinizi benim yerime koysaydınız anlardınız. Dolandırıcı demem doğru değil ama o anki durumla yazmışım affola. Bakiyeme tekrardan 670TL eklendi, teşekkürler fakat VP paketlerinde stokta olmasına rağmen satın alamıyorum. Tekrardan affola.
Vp stokta olmasına rağmen satın alınamıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
3500vp yi tekrar aldım, beklemedeyim
2 gündür bekliyorum döngüye girmiş gibiyim.
12 gün oldu beklemedeyim hala gelmedi.
Şu an teslim edilmemiş siparişimiz sistemde gözükmüyor. Ödeme yaptıgınız dekontu ve sipariş ID dijipalstore@gmail.com mailine gönderebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.