Dijipal sitesinden alışveriş yapılır mı?

Canvyni

Decapat
Daha fazla  
Dijipal diye bir site gördüm ancak güvenilir olduğundan emin olamadım. Deneyen var mı veya site hakkında bilgisi olan?

Yani knk kasa açacaksan açma derim şansı aşırı düşük 300tl bastım 1200vp çıktı onun yerine direk vp olarak kabasakal veye klassgameden alabilirsin hesap fln da satıyorlar ama denemedim

Hocam merhabalar dijipal destek ekibinde çalışmaktayım, Sistem cs2 kasa siteleriyle aynı mantıkta calışmakta. Tek kasa açıp yüksek cıkaran arkadaşlarda mevcut ard arda,üc dört kasa açıp malesef kötü cıkaran arkadaşlarda mevcut tamamiyle şans oranları ile ilerleyen bir sistem mevcut. Onun harici güvenilirligi konusuna gelince sürekli araştırma peşindeyim herhangi bir şikayet veya soru var mı diye platformlarda ismimizi aratıyorum ve sayenizde'de burada ki konuya denk geldim. Sorularınız varsa sorabilirsiniz

Hocam merhaba dijipal destek ekibinde çalışmaktayım, sistem CS2 kasa siteleriyle aynı mantıkta calışmakta. Tek kasa açıp yüksek cıkaran arkadaşlarda mevcut art arda, üc dört kasa açıp maalesef kötü cıkaran arkadaşlarda mevcut tamamiyle şans oranları ile ilerleyen bir sistem mevcut. Onun harici güvenilirligi konusuna gelince sürekli araştırma peşindeyim herhangi bir şikayet veya soru var mı diye platformlarda ismimizi aratıyorum ve Sayenizde'de burada ki konuya denk geldim. Sorularınız varsa sorabilirsiniz.

3500VP aldım 3 gündür gelmedi kod.

Beklemedeyim.

Milleti dolandırmaya devam canlı destek bile yok.
Hocam bu nasıl bir cümle böyle? kimi dolandırmışız nerde gördünüz dolandırılma hikayesi? canlı destek nasıl yok ? çalışma saatleri mevcut görmemiş olabilirsiniz.
Dolandırmak gibi büyük bir ithamda nasıl bulunabiliyorsunuz anlamış degilim gayet güzel bir dil ile nasıl iletişime geçebileceginizi sorunu nasıl cözüme ulaştırabilecegimizi anlattıgım yoruma karşılık cevabınız bu mu ? lütfen saygısızlık yapmayın.

Hocam bu nasıl bir cümle böyle? Kimi dolandırmışız nerede gördünüz dolandırılma hikayesi? Canlı destek nasıl yok? Çalışma saatleri mevcut görmemiş olabilirsiniz.
Dolandırmak gibi büyük bir ithamda nasıl bulunabiliyorsunuz anlamış degilim gayet güzel bir dil ile nasıl iletişime geçebileceginizi sorunu nasıl cözüme ulaştırabilecegimizi anlattıgım yoruma karşılık cevabınız bu mu? Lütfen saygısızlık yapmayın.

Giden miktar az bir miktar değil, kendinizi benim yerime koysaydınız anlardınız. Dolandırıcı demem doğru değil ama o anki durumla yazmışım affola. Bakiyeme tekrardan 670TL eklendi, teşekkürler fakat VP paketlerinde stokta olmasına rağmen satın alamıyorum. Tekrardan affola.

Hocam bu nasıl bir cümle böyle? kimi dolandırmışız nerde gördünüz dolandırılma hikayesi? canlı destek nasıl yok ? çalışma saatleri mevcut görmemiş olabilirsiniz.
Dolandırmak gibi büyük bir ithamda nasıl bulunabiliyorsunuz anlamış degilim gayet güzel bir dil ile nasıl iletişime geçebileceginizi sorunu nasıl cözüme ulaştırabilecegimizi anlattıgım yoruma karşılık cevabınız bu mu ? lütfen saygısızlık yapmayın.
Vp stokta olmasına rağmen satın alınamıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

3500vp yi tekrar aldım, beklemedeyim:)

2 gündür bekliyorum döngüye girmiş gibiyim.

12 gün oldu beklemedeyim hala gelmedi.

Son düzenleme:
Giden miktar az bir miktar değil, kendinizi benim yerime koysaydınız anlardınız. Dolandırıcı demem doğru değil ama o anki durumla yazmışım affola. Bakiyeme tekrardan 670TL eklendi, teşekkürler fakat VP paketlerinde stokta olmasına rağmen satın alamıyorum. Tekrardan affola.

Vp stokta olmasına rağmen satın alınamıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

3500vp yi tekrar aldım, beklemedeyim:)

2 gündür bekliyorum döngüye girmiş gibiyim.

12 gün oldu beklemedeyim hala gelmedi.
Para iadesi isteyin ve bence en iyisi gidin kasa açın 90 lık belki toplasınız 2-3K vp alırsınız onunda garantisi yok

Hala orada çalışan biri var mı acaba günler oldu kod gelmedi ve aldığımız VP kodu az miktar olarak yansıdı var mı yardımcı olacak?

Şu an teslim edilmemiş siparişimiz sistemde gözükmüyor. Ödeme yaptıgınız dekontu ve sipariş ID dijipalstore@gmail.com mailine gönderebilir misiniz?

Hala aktif olarak sitede çalışıyor musunuz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı