Dijipal sitesinden alışveriş yapılır mı?

24 saat oldu hala bekliyorum kodu Dijipal pişmanlıktır.

24 saat önce vp aldım daha kod bekliyorum dijipal pişmanlık arkadaşlar alışveriş yapmayın hele sandık muhabbetine hiç girmeyin max 130 vp veriyo

Bildirimler susmak bilmemiş, öncelikle daha önce calıştıgım icin degil direkt siteyi bildigim için yorum yapıyorum.
Firma sahipleri güvenilir fakat hazır epin sitesi olmadıgı için bazı siparişler sistem verilerinde yok oluyor böyle durumda kendilerine ulaşmanız yeterli olacaktır. Bizzat kazanılan vpleri bende görüntülüyebiliyordum ve kimse kasa muhabbetınde laf yapmasın cunku gercekten bazı günler zarar ettiklerini gördüm. 7300VP gibi yüksek vpleri bile teslim ediyorlar kimileri ilk acışlarında yüksek VP kazancı saglıyorken beş on kişide art arda acmasına ragmen düşük kazanabiliyor tamamiyle sisteme atadıkları şans oranlarından kaynaklı. Benden ufak bir tüyo pahalı olan kasalarda şans butonlarıyla daha cok cıkarabiliyorsunuz.

Ben Valorant random hesap aldım ve 48 saat olmasına rağmen hala bana bir hesap bilgisi gelmeyince destek ekibinden para iadesi istedim geldi ama ben bakiyemdeki bu parayaı nasıl banka hesabıma geri yatıracağım bir bilgisi olan var mı?

Ben Valorant random hesap aldım ve 48 saat olmasına rağmen hala bana bir hesap bilgisi gelmeyince destek ekibinden para iadesi istedim geldi ama ben bakiyemdeki bu parayaı nasıl banka hesabıma geri yatıracağım bir bilgisi olan var mı?
Bildiğim kadarıyla yatıramıyon 1 ay oldu bekliyom

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı