Kardeşim bu nasıl bir görüş? Allah aşkına anlat az şunu bu tamam siyasi görüşün farklı bakanları felan sevmiyorsun anladık. Bu ülke sevmediğimiz biri başa geçince terk edilecek ülke mi? Onca kurtuluş savaşı ilerde terk edelim mi diye oldu?Hala bu ülkeyi savunanlar var birde. Bu ülke topraklar hepsi çöp.
Dostum konu başa geçenler değil. Konu bu ülkenin geri kafalı olması. Başa kim geçerse geçsin. Sorun halk zaten. Şu anki iktidar güzel demiyorum. Halkta suçlu ama.Kardeşim bu nasıl bir görüş? Allah aşkına anlat az şunu bu tamam siyasi görüşün farklı bakanları felan sevmiyorsun anladık. Bu ülke sevmediğimiz biri başa geçince terk edilecek ülke mi? Onca kurtuluş savaşı ilerde terk edelim mi diye oldu?
Benim ümidim var. Bir gün sayımız çoğalacak ve laiklik kazanacak.Dostum konu başa geçenler değil. Konu bu ülkenin geri kafalı olması. Başa kim geçerse geçsin. Sorun halk zaten. Şu anki iktidar güzel demiyorum. Halkta suçlu ama.
Dogru bir gorus degil. Umitsizlik hicbir zaman cozum olmadi. Halk cahil olabilir, o zaman asagilamak yerine onlari bilgilendirmek ondan daha donanimli olanin gorevidir.Hala bu ülkeyi savunanlar var birde. Bu ülke topraklar hepsi çöp.
Dostum mesaj yazmıyorum sadece yoksa buradayım, takipteyim, sizinleyim.Her kuşu silktik, bir leylek kaldı tabii. Ayrıca @Silinen üye sen ölmedin mi ya? Eee biz senin cenazene geldik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.