Papara patladı, içerisinde param yoktu çok şükür amma velakin yatırmayı düşünüyordum, yine Papara gibi bankalardan bir tane hesap açacağım. Öneriniz ne?
Papara patladı, içerisinde param yoktu çok şükür amma velakin yatırmayı düşünüyordum, yine Papara gibi bankalardan bir tane hesap açacağım. Öneriniz ne?
Hocam benimde 50-60 liram filan var içeride dursun diye atmıştım bir şekilde çekilir o paralar çünkü illegal yapmayıp legal şekilde kullanıp içeride parası kalanlarda var.
Papara'dan önce ininal kapanmıştı zaten.
Yani en iyisi aileni ikna edebilirsen en iyisi Garanti Bankası gibi bir bankadan vadesiz hesap açmak olur en azından kapanmayacağı garanti adı üzerine.
Papara'dan önce ininal kapanmıştı zaten.
Yani en iyisi aileni ikna edebilirsen en iyisi garanti gibi bir bankadan vadesiz hesap açmak olur en azından kapanmayacağı garanti adı üzerine.
Belki tek kapanmayacak olan Tosla ve Nays ve tami olabilir çünkü sırasıyla Akbank'a ve İş Bankası ve Garanti Bankası'na bağlı diye biliyorum.
Yani bir bankaya bağlı olmayanlar için haklısın ama.
Garanti BBVA'da bir ton kampanya var. Daha ilk aydan 10.000 TL kazandım. Netflix, Steam, App Store, Google Play ve Spotify harcamalarına %100 iadesi var.