Dijital kart önerisi

plazit

Femtopat
Daha fazla  
Papara patladı, içerisinde param yoktu çok şükür amma velakin yatırmayı düşünüyordum, yine Papara gibi bankalardan bir tane hesap açacağım. Öneriniz ne?

Papara patladı, içerisinde param yoktu çok şükür amma velakin yatırmayı düşünüyordum, yine Papara gibi bankalardan bir tane hesap açacağım. Öneriniz ne?

İninal var ancak her şeye ücret kesiyor. Nays var ancak 18 yaş üstü mü bilmiyorum. Umarım Papara açılır içeride param kaldı :D.

Benim şu an içinde 150 lira falan var onu cekebiliyor muyum?
Hocam benimde 50-60 liram filan var içeride dursun diye atmıştım bir şekilde çekilir o paralar çünkü illegal yapmayıp legal şekilde kullanıp içeride parası kalanlarda var.

İninal var ancak her şeye ücret kesiyor. Nays var ancak 18 yaş üstü mü bilmiyorum. Umarım Papara açılır içeride param kaldı :D.

Papara'dan önce ininal kapanmıştı zaten.😄
Yani en iyisi aileni ikna edebilirsen en iyisi Garanti Bankası gibi bir bankadan vadesiz hesap açmak olur en azından kapanmayacağı garanti adı üzerine.

ınınal aktıfmı ki

Papara'dan önce ininal kapanmıştı zaten.😄
Yani en iyisi aileni ikna edebilirsen en iyisi garanti gibi bir bankadan vadesiz hesap açmak olur en azından kapanmayacağı garanti adı üzerine.
valla oyle bu sekıl ancak hepsı kapanır sırayla

Inınal aktıfmı ki.

Vallahi oyle bu sekıl ancak hepsı kapanır sırayla.

Belki tek kapanmayacak olan Tosla ve Nays ve tami olabilir çünkü sırasıyla Akbank'a ve İş Bankası ve Garanti Bankası'na bağlı diye biliyorum.
Yani bir bankaya bağlı olmayanlar için haklısın ama.

Inınal aktıfmı ki.

Vallahi oyle bu sekıl ancak hepsı kapanır sırayla.

Hocam şu an en iyi yol resmi bankalardan vadesiz hesap açtırmak. Ben garantide vadesiz hesap açtırdım cashback yok ama kafam rahat.

Cashback yok ama kafam rahat.

Garanti BBVA'da bir ton kampanya var. Daha ilk aydan 10.000 TL kazandım. Netflix, Steam, App Store, Google Play ve Spotify harcamalarına %100 iadesi var.

IMG_5326.jpeg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı