Dijital Kredi Kartı Borcu Nasıl Ödenir?

Sunny

Hectopat
Katılım
14 Şubat 2021
Mesajlar
86
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yapı Kredi Dijital Kartım var. Bundan harcama yaptım ama ne internet bankacılığında ne de mobil uygulamasında bu hesabın borcunu ödeme seçeneği göremedim. Başka kredi kartına öde kısmı ise ek kartlarda kullanılamaz diyor. Bir sitede ek kart ana kartın borcu ile birlikte ödenir diyor. Gerçekten öyle mi emin olmak istiyorum çünkü ne borcunuzu ödediniz diye bir ekstre var bir bildirim var. Harcamam da orada kabak gibi duruyor. Müşteri hizmetlerine ise ulaşamıyorsun bir tane robot var onunla muhattab ediyorlar.
 
Yapı kredi dijital kartım var. Bundan harcama yaptım ama ne internet bankacılığında ne de mobil uygulamasında bu hesabın borcunu ödeme seçeneği göremedim. Başka kredi kartına öde kısmı ise ek kartlarda kullanılamaz diyor. Bir sitede ek kart ana kartın borcu ile birlikte ödenir diyor. Gerçekten öyle mi emin olmak istiyorum çünkü ne borcunuzu ödediniz diye bir ekstre var bir bildirim var. Harcamam da orada kabak gibi duruyor. Müşteri hizmetlerine ise ulaşamıyorsun bir tane robot var onunla muhattab ediyorlar.

Müşteri hizmetlerini arayın.
 
Ekstre ücretini biliyor iseniz mobil bankacılıktan kredi kartı numarasına para transferi (ekstre tutarını) gönderin. Otomatik çeker zaten.
 
Ekstre ücretini biliyor iseniz mobil bankacılıktan kredi kartı numarasına para transferi (ekstre tutarını) gönderin. Otomatik çeker zaten.
Yani borcumun ne kadar olduğunu biliyorsam ki biliyorum o parayı vadeli hesabımdan kredi kartına transfer edersem çeker diyorsunuz değil mi?
Müşteri hizmetlerini arayın.
Ulaşabilsem, aradığınız zaman otomatik şeyleri yapan bir robot var direk insanla görüşme yolunu aradım bulamadım.
 

Geri
Yukarı