RIGID97 Femtopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #1 Merhaba, şarkılarımı çok uğraşmadan Spotify, YouTube Music ve benzeri platformlarda paylaşmak istiyorum. Neredeyse her türlü siteyi denedim ancak hepsi PayPal hesabı istiyor. Benim ise sadece Papara hesabım var. Ne yapabilirim?
Merhaba, şarkılarımı çok uğraşmadan Spotify, YouTube Music ve benzeri platformlarda paylaşmak istiyorum. Neredeyse her türlü siteyi denedim ancak hepsi PayPal hesabı istiyor. Benim ise sadece Papara hesabım var. Ne yapabilirim?
Lokslaft Kilopat Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 179 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #2 DistroKid.
RIGID97 Femtopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #3 Lokslaft dedi: DistroKid. Genişletmek için tıkla... Pardon, ücretsiz olması gerektiğini de yazmayı unutmuşum.
Lokslaft dedi: DistroKid. Genişletmek için tıkla... Pardon, ücretsiz olması gerektiğini de yazmayı unutmuşum.
Lokslaft Kilopat Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 179 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #4 RIGID97 dedi: Pardon, ücretsiz olması gerektiğini de yazmayı unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz şirketler hakkında bilgi sahibi değilim fakat konuyla alakalı YouTube üzerinden çeşitli videolar izleyebilirsiniz.
RIGID97 dedi: Pardon, ücretsiz olması gerektiğini de yazmayı unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz şirketler hakkında bilgi sahibi değilim fakat konuyla alakalı YouTube üzerinden çeşitli videolar izleyebilirsiniz.
RIGID97 Femtopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #5 Lokslaft dedi: Ücretsiz şirketler hakkında bilgi sahibi değilim fakat konuyla alakalı YouTube üzerinden çeşitli videolar izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bakmıştım bir ara, gene bakayım. Yine de teşekkürler.
Lokslaft dedi: Ücretsiz şirketler hakkında bilgi sahibi değilim fakat konuyla alakalı YouTube üzerinden çeşitli videolar izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bakmıştım bir ara, gene bakayım. Yine de teşekkürler.
ard7z12 Picopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #6 RIGID97 dedi: Bakmıştım bir ara, gene bakayım. Yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... buldunuz mu bende arıyorum da
RIGID97 dedi: Bakmıştım bir ara, gene bakayım. Yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... buldunuz mu bende arıyorum da