Dijital ödeme yöntemleri ve kartları

Shalesh

Hectopat
Katılım
26 Haziran 2014
Mesajlar
15
Merhaba arkadaşlar,
Şuan Steam alışverişlerim için KuveytTürk'ün banka hesabına bağlı olarak veriği Maestro kartı kullanıyorum bildiğiniz maaş kartı diyebilirsiniz bankamatik kartı yani. Kredi kartı gibi Mastercard yada Visa olmayınca Steam de kullanma imkanı yok ancak Paypal Maestro kabul ettiğniden önce ona ekleyip Paypal'ı da Steam' e ekleyerek kullanabiliyorum.
İyi güzel sorun yok gibi gözükse de Paypal'ın kur cambazlığı olsun KuveytTürk'ün güvenlik önlemleri (!) olsun bezdirdi açıkçası.

Mesala geçen az önce 5 Usd' ye GTA aldım arkadaşa 11.18 olarak çevirdi kuru Paypal vay anasını dolar 2,23 olmuş da haberim yok ( 1 tl fark az gelebilir şuan ama 50 usd lik alışverişlerimde yaşadım asıl sorunu) bunla kalsa iyi KuveytTürk ne hikmetse 11.28 i 11.50 dir 11.40 dır kafasına göre geçiyor hemde 2-3 gün sonra canları ne zaman isterse bu 2-3 gün içinde hiç bir alışveriş yapamıyorum. Paypal ABD den yaptığı için işlemi güvenlik (!) önlemiymiş. Bende kendime alamadım oyunu ne yazık ki indirim de bitti.

Niye KuveytTürk kullanıyorsun demeyin işletim ücreti almadığı için karttır hesaptır hiç para ödemedim şimdiye kadar ama zaten kurdan koparıyorlar parayı

Uzunca da olsa dertlerimi anlattım KuveytTürk'ten kart almayı düşünen arkadaşlara yardımı olur belki almazlar. Ben de araştırdım bana uygun Paybyme kartı buldum acaba forumda kullanan var mı ? Steam'de bir sorun yaşadınız mı ? Bilgilendirirseniz sevinirim iyi forumlar.
 
Ininal'in veya Paybyme'nin kuru nasıl çevirdiği hakkında bilgisi olan var mı ? Kullanan arkadaşlar, Steam'den art arda alışveriş yapabiliyor musunuz ?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı