Dijital oyun servislerinden oyun satın almak saçmalığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence senin düşüncen daha saçma, biz oyunu indirmek için para vermiyoruz harcanan emek için para veriyoruz önemli olan kutulu veya dijital olması değil oyunu yapan kişinin hakkı olan parayı alması. Bende önceleri korsan oyun oynuyorum ama Steam sağolsun indirmler sayesinde korsanı bıraktım ve rahatladım artık oyun kurmak için 3-4 saat uğraşmıyorum oyunu indirmek yetiyor, onun dışında bilgisayara zararlı yazılımların bulaşma riskide azalıyor.
 
Açıkçası PC için sadece 4 oyunum var onlarda LoL, GTA 5, BF 3 ve CS:GO. Tüm oyunlar 100 GB'a yakın oluyor. Evet hepsini indirmesi 4 gün kadar sürüyor bir de AKK yi aştıktan sonra :D Genelde PS4 te kutulu oyun alıyorum ve hiç indirme zahmetine katlanmıyorum. Şuan tekrar okudum da yazdıklarını sen Torrentten indirmek varken niye alalım demişsin? Mesela senin sattığın bir ürünü çalmak varken niye alalım? Her türlü sattığın ürün mesela bir yemekse onu yemiyor muyuz?
 
Online oyunlarda ping sorunu.

Ping oyuncu ile alakalı bir durum.

Zaten Steam'in indirimleriyle çok yüksek fiyata almayabilirsiniz. Bende eskiden korsan kullandım. Ancak şimdi kullanmıyorum. Bütün korsan oyun varsa hepsini kaldırdım.
 
Maddi gücü olmayanlar alamıyormuş, fakat o emek harcanmışları oynatan bir PC'si varmış.
Ne zaman ki bu tarzdaki yorumları görsem, okusam aklıma hep şu geliyor: Bukatti'yi alacak param var ya da almak için bir şekilde o parayı buluyorum, ama yakıtına harcayacak param yok. Malum çok yakıt tüketiyor, yakıt da çok pahalı olunca... (n)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı