Dijital oyun tasarımı bölümüne girmek için hangi derslerde iyi olmak lazım?

AesgAziz

Kilopat
16 yaşımdayım ve Udemy'den aldığım eğitimle Unreal Engine 4 öğreniyorum bayağı ilerleme kat ettim. Bunun okulunda okumak istiyorum dijital oyun tasarımı bölümünü.
Fakat üniversiteler hakkında hiçbir bilgim yok. Hangi derslerde iyi olmak lazım? Derslerim fazla iyi değil. Açıkçası biyoloji, kimya, edebiyat benim ilgi alanım değil ama üniversite giriş sınavında bunları iyi bir şekilde mi yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dijital oyun tasarım sayısal ile alıyor. Üniversite sınavında fizik,kimya,biyoloji,matematik yapman lazım. Bence bu derslere çalış çünkü bilgisayar bölümlerinin puanları artıyor. Üniversite de zaten öğreneceksin nasıl oyun programlanacağını.

Merhabalar,
Öncelikle TYT'nin içerdiği tüm dersleri çalışmak mecburiyetindesin. Alanın ne olursa olsun TYT sınavına girmek zorunlu. Ondan sonra AYT'den bildiğim kadarıyla sayısal bölümden alıyor. Matematik, Kimya vb. derslerde iyi olman lazım.

Dijital oyun tasarımı bolumunun bir halta yarayacağını sanmıyorum ama insana çevre oluşturuyor.
TYT sınavındaki tüm derslerden ve sayısal derslerinden sorumlusun. (Bahçeşehir Üniversitesi) Paran varsa ilk 300.000'de yer alman yeterli, ücretli olarak okursun ama paran yoksa ilk 30.000'de yer almalısın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı