M mustafaemrekarataş Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar 2. el dijital piyano alacağım ama hangi modeli almalıyım aşırı karasız kaldım. Modeller arasında yardımcı olabilecek biri var mı acaba? Yamaha P45. Casio CDP-S350. Casio CDP 230. VIENNICE V1 88. Casio CDP-135. Tuanas P9BK. Casio CDP-S360 Ayrıyeten sizin de önerileriniz var ise memnuniyetle dinlerim. Son düzenleme: 5 Nisan 2025
Arkadaşlar 2. el dijital piyano alacağım ama hangi modeli almalıyım aşırı karasız kaldım. Modeller arasında yardımcı olabilecek biri var mı acaba? Yamaha P45. Casio CDP-S350. Casio CDP 230. VIENNICE V1 88. Casio CDP-135. Tuanas P9BK. Casio CDP-S360 Ayrıyeten sizin de önerileriniz var ise memnuniyetle dinlerim.
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.569 Makaleler 11 Çözümler 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #2 @mustafaemrekarataş Yamaha öneririm. Ancak neden 2.el alıyorsunuz? Bütçe nedir?
M mustafaemrekarataş Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #3 Yerayay dedi: @mustafaemrekarataş Yamaha öneririm. Ancak neden 2.el alıyorsunuz? Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... 14bin 15bin gibi bir bütçem var malum ülkedeki her şey aşırı pahalı 2. el daha uygun oluyor.
Yerayay dedi: @mustafaemrekarataş Yamaha öneririm. Ancak neden 2.el alıyorsunuz? Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... 14bin 15bin gibi bir bütçem var malum ülkedeki her şey aşırı pahalı 2. el daha uygun oluyor.
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.569 Makaleler 11 Çözümler 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #4 @mustafaemrekarataş 15k'ya sıfır Casio SDP S110BK var. kendim çok kullandim, öneririm. Tuş hassasiyeti olsun. Sesi olsun. Baya güzel. mustafaemrekarataş dedi: 14bin 15bin gibi bir bütçem var malum ülkedeki her şey aşırı pahalı 2. el daha uygun oluyor. Genişletmek için tıkla... 2.el hangi sitelerden almayı planlıyordunuz? Ben biraz baktım bulamadım doğru düzgün.
@mustafaemrekarataş 15k'ya sıfır Casio SDP S110BK var. kendim çok kullandim, öneririm. Tuş hassasiyeti olsun. Sesi olsun. Baya güzel. mustafaemrekarataş dedi: 14bin 15bin gibi bir bütçem var malum ülkedeki her şey aşırı pahalı 2. el daha uygun oluyor. Genişletmek için tıkla... 2.el hangi sitelerden almayı planlıyordunuz? Ben biraz baktım bulamadım doğru düzgün.
M mustafaemrekarataş Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #5 Yerayay dedi: @mustafaemrekarataş 15k'ya sıfır Casio SDP S110BK var. kendim çok kullandim, öneririm. Tuş hassasiyeti olsun. Sesi olsun. Baya güzel. 2.el hangi sitelerden almayı planlıyordunuz? Ben biraz baktım bulamadım doğru düzgün. Genişletmek için tıkla... sahibinden ile almayı düşünüyorum aslında
Yerayay dedi: @mustafaemrekarataş 15k'ya sıfır Casio SDP S110BK var. kendim çok kullandim, öneririm. Tuş hassasiyeti olsun. Sesi olsun. Baya güzel. 2.el hangi sitelerden almayı planlıyordunuz? Ben biraz baktım bulamadım doğru düzgün. Genişletmek için tıkla... sahibinden ile almayı düşünüyorum aslında
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.569 Makaleler 11 Çözümler 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #6 @mustafaemrekarataş dediğim gibi 0 almanız daha iyi olabilir.
M mustafaemrekarataş Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #7 Yerayay dedi: @mustafaemrekarataş dediğim gibi 0 almanız daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... 25binden aşağı idare eder bir dijital piyano almam çok zor ne yazık ki. Bu nedenle 2. el almayı planlıyorum.
Yerayay dedi: @mustafaemrekarataş dediğim gibi 0 almanız daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... 25binden aşağı idare eder bir dijital piyano almam çok zor ne yazık ki. Bu nedenle 2. el almayı planlıyorum.
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.569 Makaleler 11 Çözümler 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #8 @mustafaemrekarataş çok profesyonel değilseniz önerdiğim piyano gayet yeterli olacaktır.