Dijital piyanodan ses kaydı nasıl alınır?

maliii

Centipat
Daha fazla  
Elinde Casio cdp S110 piyanosu var. Ses kaydı almak için bandlab ve birkaç uygulama daha denedim ama ses kaydını alırken piyanodan değil uygulamanın kendi sanal enstrümanından alıyor ve iyi bir ses oluşmuyor. Varsa daha iyi bir uygulama önerirseniz veya çözüm için ne yapmam gerekiyorsa söylerseniz sevinirim.

Elinde Casio cdp S110 piyanosu var. Ses kaydı almak için bandlab ve birkaç uygulama daha denedim ama ses kaydını alırken piyanodan değil uygulamanın kendi sanal enstrümanından alıyor ve iyi bir ses oluşmuyor. Varsa daha iyi bir uygulama önerirseniz veya çözüm için ne yapmam gerekiyorsa söylerseniz sevinirim.
Bütçeniz varsa kaliteli VST'ler önerebilirim. Eğer ücretsiz bir şey lazımsa yine tatmin edecek önerim olur yardımcı olurum.

Bütçeniz varsa kaliteli VST'ler önerebilirim. Eğer ücretsiz bir şey lazımsa yine tatmin edecek önerim olur yardımcı olurum.
Ses kaydı alabilmek için illa bir ekipman mı almam lazım kabloyla bağlayarak ses alma yolu yok mu sesin çok kaliteli olması şart değil.

Ses kaydı alabilmek için illa bir ekipman mı almam lazım kabloyla bağlayarak ses alma yolu yok mu sesin çok kaliteli olması şart değil.
Hocam VST dediğim şey ekipman sayılmaz tam olarak çünkü VST dediğimiz şeyin olayı sanal enstrüman olmasıdır. Gerçek müzik aletleriyle veya modellemeleriyle yaptıkları için çok kaliteli sesler verebilir. İstediğiniz MIDI klavye ve Dijital Piyano vasıtası ile kullanabilirsiniz. Para harcamanız da gerekmez çünkü ücretsiz olanları da var gayet başarılı olup. Çok karışık değil plugin olarak DAW'a ekliyorsunuz Bandlab iş görür ben kullanıyorum. Daha sonra tek yapmanız gereken çalıp kaydetmek. Buna sıcak bakıyorsanız yardımcı olurum ama Loki'nin dediği gibi jak kablosuyla da piyano sesini kaydedebilirsiniz fakat kalitesi pek tatmin edici olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı