- Makaleler
- 25
Yapı Kredi’nin harcama hedefi gibi kişiye özel kampanyaları çok iyi oluyor.Tertemiz.
Yapı Kredi'nin harcama hedefi gibi kişiye özel kampanyaları çok iyi oluyor.![]()
Steamdan cüzdan satın aldım kart ile herhangi bir aksiyon olmadı. Farklı bir yolu mu var acaba?Netflix ve Steam gibi platformlardaki alışverişlerinize 40 TL Worldpuan kazanabiliyorsunuz. Yapılan harcama kadar puan veriliyor. Seçili müşterilere özeldir.
![]()
Evet. Katılımınız alındı şeklinde yazıyor. Ancak önceki kampanyalarda tikli vs. oluyordu. Büyük ihtimal başka bir durumlar var. Ama çözemedim. Ayrıca 40 TL Steam cüzdan kodu yüklemeye 41,66 TL aldı. Mesaj 40 TL olarak geldi. Anlam veremedim.Kampanyaya katıldınız, değil mi? Ödülü hemen yüklemiyorlar. 5 Temmuz 2022’de yüklenecek.
Steam harcamalarında komisyon alıyorlar maalesef.Ayrıca 40 TL Steam cüzdan kodu yüklemeye 41,66 TL aldı. Mesaj 40 TL olarak geldi. Anlam veremedim.
Yurt dışı satış gözüküyor diye böyle oluyor. Bankaya göre değişiyor. İş Bankası almıyor.Steam harcamalarında komisyon alıyorlar maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.