Banka/Kart Dijital Platform Üyelik Fırsatları (2024)

  • Konuyu başlatan Tearz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 4B
Uption kullanan var mı? Sırf Amazon Prime için kullanmak istiyorum ama kanser edecek bir uygulamaysa zorlamayacağım.
Kullanabilirsiniz. Ortalama 1 yıldır kullanıyorum. Bir problem yaşamadım.

Kampanya'dan en fazla 2.000 kişi faydalanacaktır demişler. O yüzden geri ödeme alabileceğinizi sanmıyorum.

Eki Görüntüle 2072054
O sayı hep yazıyor ancak geçtiğimiz sene sürekli geri ödeme aldım. Bir problem yaşamadım. Alamayacağınızı düşünmüyorum.

Elinize sağlık güzel olmuş. Sipay kartı birkaç seferdir görüyorum Youtube Premium için ama bir bankaya mı bağlı yoksa kendi başına mı bilginiz var mı? İlk izlenim için henüz çok güven vermedi de merak ettim :)
Bütün Elektronik Para kuruluşları TCMB yani Merkez Bankasına bağlı. Sipay bildiğimiz Papara gibi. Anında cashback ödemesini veriyor. Tek problemi cashback verdiği miktarı IBAN'a aktarım yapamıyorsunuz. Geçtiğimiz sene boyunca kullandım. Herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Hala da kullanmaya devam ediyorum.

Ugrasmayin arkadaşlar böyle seyler le gerek yok. 30 40 TL için. Hepsine üye olup da hepsinden iade alsaniz en baba 100 TL fark eder. 100 TL ile sokaga çıkmıyorsun su zaman da. Bos yere her yere bilgilerinizi verip kafaniz karisiyor.
Bu uygulamaların herhangi bir bankadan farkı yok bilginiz olsun. Sonuç olarak Devlet'in bir kurumunun denetimi altında hizmet veriyorlar. Miktardan bağımsız olarak aldığınız geri ödemelerle 2 kat fazla ödemekten kurtulmuş oluyorsunuz. Yıl bazında baktığınızda +600-700 TL yapıyor. Zaman alan bir durumda değil. Tüm bu işlemler(Hesap açma, para gönderme) maksimum 30 dakikanızı alıyor.
 
Son düzenleme:
Kullanabilirsiniz. Ortalama 1 yıldır kullanıyorum. Bir problem yaşamadım.

O sayı hep yazıyor ancak geçtiğimiz sene sürekli geri ödeme aldım. Bir problem yaşamadım. Alamayacağınızı düşünmüyorum.

Bütün elektronik para kuruluşları TCMB yani merkez bankasına bağlı. Sipay bildiğimiz Papara gibi. Anında cashback ödemesini veriyor. Tek problemi cashback verdiği miktarı IBAN'a aktarım yapamıyorsunuz. Geçtiğimiz sene boyunca kullandım. Herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Hala da kullanmaya devam ediyorum.

Bu uygulamaların herhangi bir bankadan farkı yok bilginiz olsun. Sonuç olarak Devlet'in bir kurumunun denetimi altında hizmet veriyorlar. Miktardan bağımsız olarak aldığınız geri ödemelerle 2 kat fazla ödemekten kurtulmuş oluyorsunuz. Yıl bazında baktığınızda +600-700 TL yapıyor. Zaman alan bir durumda değil. Tüm bu işlemler(hesap açma, para gönderme) maksimum 30 dakikanızı alıyor.

Hocam siz beni yanlış anlamissin iz. Ben guveninirlik konusunda bir şey demedim. Her yere bilgi veriyoruz, bilmem kaç firma ile calisiyoruz, bunun sifresi ne idi, sunun kampanyasi ne idi, bunun ne geri donusu var idi diye ugrasmanin manası yok diyorum. Hepsini toplasaniz 100 TL. Su zaman da 1 aylık 3 5 farklı abonelik alıp da 100 TL kar edeceğim diye ugrasmak insana ileride psikolojik sorunlar ve aliskanliklar a sebep olur. Bu tip bos seyler le vakit harcamak yerine hayatın tadını çıkarin. Ne kadar kisarsaniz kisin cebinizi elinizi. O 100 TL bir sekilde çıkacak.
 
Arkadaş gelişme eklim Hepsipay 100 TL'ye 100 TL veriyor, yeni başladı. İsteyen oradan alsın üyeliğini ama 100 TL nakit mi bilmiyorum, 100 papel de olabilir. Dileyen faydalanabilir.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2024-03-04-23-40-29-897_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2024-03-04-23-40-29-897_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleyen: Moderatör:
Popypara'da Netflix iade miktarı 50 TL. Zam geldikçe iadeler de azalıyor anlamadım ben bu işi.

Sanal kart benzeri bir sistem var mı yoksa fiziksel kart mı almak gerekiyor?

Language Reactor ile dil çalışmak için Netflix'in en düşük paketini almayı düşünüyorum 50TL indirim yapsa yine iyi.
 

Geri
Yukarı