Dixon.6 Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 660 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #11 D.WINCHESTER dedi: Hocam sonrasında kontrol ettiniz mi Retail mi diye? Genişletmek için tıkla... Evet ettim Retail çıktı.
D.WINCHESTER dedi: Hocam sonrasında kontrol ettiniz mi Retail mi diye? Genişletmek için tıkla... Evet ettim Retail çıktı.
asani Centipat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #12 Dixon.6 dedi: Evet ettim Retail çıktı. Genişletmek için tıkla... Nereden yapacağız testi.
D.WINCHESTER Hectopat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 595 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #13 asani dedi: Nereden yapacağız testi. Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Windows keyleri OEM mi, Retail mi nasıl anlaşılır? Soru başlıktaki gibi. Yanıtlarınızı bekliyorum. www.technopat.net
asani dedi: Nereden yapacağız testi. Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Windows keyleri OEM mi, Retail mi nasıl anlaşılır? Soru başlıktaki gibi. Yanıtlarınızı bekliyorum. www.technopat.net