Dijitsu 55" UHD alınır mı?

Neden 3 bin TL'ye 140 ekran 4K yok.
Hocam gerçek 4K deneyimi yaşayamadıktan sonra ne anlamı var o markaya para vermenin.
Monitör fiyatını televizyon bana mantıklı gelmedi.
Karar sizin bütçe sizin ben almazdım.
Philips 43pus6503 43'' 4k uhd smart televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Philips 43pus6503 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Bunu alırdım daha mantıklı.
Televizyon Led panelden ve özelliklerden oluşan bir teknoloji değil. İçerisinde bulunan kondansatör kalitesinden tutun her led tanesinin ne kadar ısındığının önemi var. Her şeyin ucuzuna kaçılmamalı.
Megane'da dizel, A3'de dizel. Bunu iki fark gibi düşünün.

Genelde Samsung VA veya LG IPS panel kullanıyor bu tarz TV'ler. Bence alınır ancak HDR yok gibi, farkını fazlasıyla ayırt edebiliyorsun. Benim için önemli bir kriterdi.

Ben de A101'den şu linkteki TV'yi 2099 TL'ye almıştım:
Kasa olarak biraz kaba ancak Samsung VA panel ve HDR10 var. Benim için yan monitör gibi bir şey aslında, HDMI 2.0 var ve 4K 60FPS çıkış alabiliyorum. Birçok oyun oynadım. GTA 5'in grafiklerinin bu kadar iyi olduğunu ilk kez fark ettim :)
50 inç modelini kullanıyoruz, görüntüsü fiyatına göre süper. PS ya da PC bağlayacaksanız tavsiye etmem ama 30 Hz çünkü. Aldığımızda 1800 TL'ydi 4-5 ay oluyor.
Ayarlardan HDMI EDID 2.0 özelliğini açmayı deneyin. HDMI 2.0 desteği olmalı, Epey üzerinden kontrol edin bakalım.

Genelde Samsung VA veya LG IPS panel kullanıyor bu tarz TV'ler. Bence alınır ancak HDR yok gibi, farkını fazlasıyla ayırt edebiliyorsun. Benim için önemli bir kriterdi.

Ben de A101'den şu linkteki TV'yi 2099 TL'ye almıştım:
Kasa olarak biraz kaba ancak Samsung VA panel ve HDR10 var. Benim için yan monitör gibi bir şey aslında, HDMI 2.0 var ve 4K 60FPS çıkış alabiliyorum. Birçok oyun oynadım. GTA 5'in grafiklerinin bu kadar iyi olduğunu ilk kez fark ettim :)

Ayarlardan HDMI EDID 2.0 özelliğini açmayı deneyin. HDMI 2.0 desteği olmalı, Epey üzerinden kontrol edin bakalım.

Ben de bunu almıştım aynı fiyata HDR var görüntü kalitesi çok iyi ama TV biraz yavaş işliyor o kadar. Sanıldığı kadar kötü değil eğer 2 senede çöp olmayacaksa F/P kralıdır.

@FalconPolat Benim modelde de öyle, kanal geçişleri yavaş. Smart menüsü de ortalama hızda, biraz daha hızlı olabilirdi. Kullandığın modelin anakartı Vestel'in en üst düzey kartlarından olmalı, şanslısın :)
MB130S anakart. Smart'a gelecek olursak uygulamalara güncelleme geliyor ben fark etmesem bile, 4K video açınca bayağı hantal ilerliyor ama 1080p falan açınca gayet hızlı. Fazla bir şey beklememek lazım 2000 liralık 4K TV'den.

MB130S anakart. Smart'a gelecek olursak uygulamalara güncelleme geliyor ben fark etmesem bile, 4K video açınca bayağı hantal ilerliyor ama 1080p falan açınca gayet hızlı. Fazla bir şey beklememek lazım 2000 liralık 4K TV'den.
YouTube'ta mı? Öyle olmamalı ya, FPS drop tarzı bir şey mi yiyorsun? Ethernetle mi bağlı? Değilse modem yakın mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı