Elektronik Dijitsu DBD200 TMF Statik Buzdolabı 6199 TL

AdaBagcibasi

Hectopat
Süper Moderatör
Katılım
15 Haziran 2021
Mesajlar
3.448
Makaleler
6
Çözümler
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1706567093971.png
 
DBD300 6000TL görünüyor bende, sanırım bir üst model ve daha ucuz. Kişisel indirim olabilir belki. Ürün hakkında zerre bilgim yok üst model olduğunu düşündüğüm için paylaştım.

1706600358528.png
 
No frost olmadığından dolayı alınmaz. Bu markalardan alacağınıza, az daha para koyup düzgün bir model alın. Örneğin Bosch, veya sorunu olmayan az yakan A++ buzdolabı.
10 gün önce falan işyerinde büro tipi buzdolabı var kapak buzdan dolayı kapanmıyor ben de fişi çekip üzerine az kaynar su falan döküp içeriyi ısıtıp 5-6 saatte tamamen buzdan kurtardım. Dolap benim olsa kaldırıp çöpe atmıştım o derece kötü no frost'suzluk.
 
No frost olmadığı için her ay buz kazımak zorunda kalabilirsiniz. Fiyat enteresan yine de.
Kuru ortamda kullanıyorsanız veya çok az açıp kapatıyorsanız o kadar fazla buz oluşmuyor. Evin birincil buzdolabı için iyi bir tercih olmayabilir ama ikinci seyrek kullanılan dolap veya iş yerine vs düşünülebilir
 
Kuru ortamda kullanıyorsanız veya çok az açıp kapatıyorsanız o kadar fazla buz oluşmuyor. Evin birincil buzdolabı için iyi bir tercih olmayabilir ama ikinci seyrek kullanılan dolap veya iş yerine vs düşünülebilir.
İşyeri dediğim yer bir daire zaten ekstrem bir yer değil. Dolabı doğru düzgün kullandığımızda yok. Oluşan buzu keşke çekseydim derin dondurucu kısmı tamamen buzla kaplıydı içi kar doluydu. Karlar erirken etrafı ıslatması da ap ayrı bir çile. İşyerine bile alınmamalı böyle dolaplar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı