Dijitsu TV yazılım güncellemesi yapılmalı mı?

albinocemyilmaz

Decapat
Katılım
12 Nisan 2020
Mesajlar
431
Çözümler
1
55" Dijitsu Smart TV aldık. İlk açtığımızda hiç kurulum ekranı falan açılmadan direk kanal açıldı. Android Netflix Youtube'da pek sorun yok gibi. Ama kanal taşıma olayı bayağı sıkıntılı. Biraz araştırdığımda Dijitsu sitesinden yazılım güncellemesi yapılması gerektiğini öğrendim. Sizce bunu yapmalı mıyım? Yapılması mutlaka gerekli midir ya da televizyona zarar verir mi? Bu televizyonu kullanıp da yazılım güncellemesi yükleyenler var mı? Teşekkürler.
 
55" Dijitsu Smart TV aldık. İlk açtığımızda hiç kurulum ekranı falan açılmadan direk kanal açıldı. Android Netflix YouTube'da pek sorun yok gibi. Ama kanal taşıma olayı bayağı sıkıntılı. Biraz araştırdığımda Dijitsu sitesinden yazılım güncellemesi yapılması gerektiğini öğrendim. Sizce bunu yapmalı mıyım? Yapılması mutlaka gerekli midir ya da televizyona zarar verir mi? Bu televizyonu kullanıp da yazılım güncellemesi yükleyenler var mı? Teşekkürler.
Eğer yeni özellikler ve hata düzeltmeleri istiyorsan güncellemek gerek. Televizyon güncellenirken elektriğin gitmemesi lazım aksi takdirde televizyon komple çöküp bir daha açılmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı