Nicksizsahis
Hectopat
Aerocool Airhawk dou kasa MSI 5600XT Gaming X ekran kartı kullanmaktayım. Bu ürünlere uygun performans kaybı yaşatmayacak ekran kartı dik tutma aparatı önerebilir misiniz?
Var mı yok mu pek anlamıyorum. Yanda kapak var lakin altta vidalanacak yer yokAparatlarda performans kaybı yaşanmıyor. Maksimum %1 olarak düşünülüyor. Kasanızda kartı dikey takacak alan mevcut mu ? onu da aparatla yapmayı düşünüyorsunuz ?
Thermaltake PCI-e X16 Riser Kablo
Ben bunu almayı düşünüyorum. İnceleyebilirsiniz.
Ekran kartını dik tuttuğumuz da herhangi yamulma vb olur mu artıları ve eksileri nelerdir?Var mı yok mu pek anlamıyorum. Yanda kapak var lakin altta vidalanacak yer yok
Aynen bende msi atlas cooler masterin elv8 bulamadım dik takayım diyorum görsel olarak 5600 gaming x nasıl olur bilemem de. Dediğiniz ürünün linki var mı kaç TL dirKasanızda dikey takma yeri yok. Aparatla dikey takabilirsiniz. herhangi bir artı veya eksi yok tamamen görsel durumu ilgilendiriyor. Standart hali ile yamulma riski daha fazla bence.
O kite baktım da baya pahalıAynen bende msi atlas cooler masterin elv8 bulamadım dik takayım diyorum görsel olarak 5600 gaming x nasıl olur bilemem de. Dediğiniz ürünün linki var mı kaç TL dir
Fps kaybı ve 600 tl gibi rakamlar olduğu için vazgeçip elv8 alacam lakin bulamadım. 4-6 pin bağlantılı ekran kartı destek aparat var mıPhanteks'e bakabilirsiniz.
Kasamda takma yeri yok bunun takma yeri olanıda öevcutmusur coolermaster phanteka vb de 500 tl istiyor çok pahalı uygun ama kaliteli performans kaybı yaşatmayan ne varAparatlarda performans kaybı yaşanmıyor. Maksimum %1 olarak düşünülüyor. Kasanızda kartı dikey takacak alan mevcut mu ? onu da aparatla yapmayı düşünüyorsunuz ?
FPS kaybı? Oyunlarda 1 FPS bile değişmedi.Fps kaybı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.