Fiber altyapı talebi nasıl yapılır?

Geri dönüş yaparlarsa yardımcı olursan seviniriz ben olacağını sanmıyorum cunku eger oyle oluyorsa birçok kişinin sorunu cozulur.
Ne yalan söyleyeyim bende olacağına fazla inanmıyorum ama elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum eğer başarabilirsem detaylı bir şekilde anlatırım

Bence tamamen rastgele geliyorlar. Bizim burada da vardı 2-3 yılda anca bize geldi fiber. Eğer binanız büyük site gibi bir yerse öncelik verirler onun dışında biraz şans işi.

Bence tamamen rastgele geliyorlar. Bizim burada da vardı 2-3 yılda anca bize geldi fiber. Eğer binanız büyük site gibi bir yerse öncelik verirler onun dışında biraz şans işi.

Benim oldugum yer site ama aktif olarak VDSL altyapı var ve yeni bir site değil 20 25 yıllık binalar pek ilgileniceklerini sanmıyorum.

Benim de buna benzer 3 ay önce geldiler yaptılar. Hiç belli olmuyor gerçekten nereye gelecekleri.

Peki herhangi bir talepte bulunmuş muydunuz yani soyle anlatayım 10 20 metre arkamda yeni evler yapılıyor ve o evlerin hepsine fiber internet cekiliyor ama benim bulundugum yer VDSL ve yani en fazla Telekom'u arayıp konustum ondan fazlasını yapmadım işe yarayacagını düşünmedigim için hala daha düşünmüyorum siz bir şey yapmış mıydınız fiber internetin gelmesi içn.

Hocam senin evin site olduğu halde gelmiyorsa bana asla gelmez o zaman uğraşmaya gerek yok gibi duruyor.

Hocam siteden çok proje olması gerekiyor diye bilyorum yani o bolgenin projede olması falan eğer proje içindeyse site falan hikaye bence bilmiyorum keske her yeri bir an once donusturseler fibere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı