DGS haziran ya da temmuzda yapılır. Kayıtlarda mayısta alınmış bu sene.Selamlar, uçak teknolojisi bölümü önlisansının 2. senesindeyim. Bu hafta DGS ile bölümümü 4 yıla tamamlamaya karar verdim. DGS sınavlarına ne zaman girmem gerekiyor? Geçti mi?
Vakitten kastım, 1. senemde mi yapmalıyım 2. senemde mi yoksa mezuniyetten sonra mı?DGS haziran ya da temmuzda yapılır. Kayıtlarda mayısta alınmış bu sene.
''Herhangi bir ön lisans (iki yıllık) programdan mezun olmuş ve/veya mezun olabilecek durumda olan 2.sınıf öğrencileri başvurabilirler.'' Anladığım kadarıyla en erken 2. sene herhangi bir dersten veya sınıfta kalmayacak durumdaysan girebilirsin.Vakitten kastım, 1. senemde mi yapmalıyım 2. senemde mi yoksa mezuniyetten sonra mı?
İlk senemden aldığım alttan derslerim var. Anladığım üzere mezuniyetimden sonra da başvurabiliyorum. Doğru mudur?''Herhangi bir ön lisans (iki yıllık) programdan mezun olmuş ve/veya mezun olabilecek durumda olan 2.sınıf öğrencileri başvurabilirler.'' Anladığım kadarıyla en erken 2. sene herhangi bir dersten veya sınıfta kalmayacak durumdaysan girebilirsin.
Evet, mezun olduktan sonra da başvurabilirsin.İlk senemden aldığım alttan derslerim var. Anladığım üzere mezuniyetimden sonra da başvurabiliyorum. Doğru mudur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.