Dikey monitör önerisi

• Konuyu başlatan HmH
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.451

HmH

Decapat
Daha fazla  
Dikey olabilen bir yan monitor almak istiyorum, sadece dikey ozelligi olsa yatay olamasa oda olur, 60Hz 5ms alacağım yanda video izlemek Discord'da mesajlara anlik bakip cevap verebilmek icin istiyorum ucuza bir oneriniz var midir? 2. el de baktim ama Param Güvende ile yok oldugum sehirdede cok az satici vardi ve istedigim turden değildi.

Bütçe ne kadar?

2500 falan yeni sistem dizecegim 165Hz ana monitor alacağım bir de yanda durmasi icin 60 Hz bir monitor, siradan 60Hz bir şey alıp onu dikey olarak kullanabilir miyim? Ayri olarak falan çıkıyor ise ayakligi baska bir tutucu alip dikey yapabilir miyim onu?

Daha ucuza göremedim.

Bunu alabilirim galiba ama sordugum sorunun cevabı ne? 1500'e 1600'e 60Hz 5 ms normal monitor alip bir de harici tutucu alip daha ucuza getiremez miyiz Windows'un ayarlarindan monitoru dikey sekline gosterip.

Bunu alabilirim galiba ama sordugum sorunun cevabı ne? 1500'e 1600'e 60Hz 5 ms normal monitor alip bir de harici tutucu alip daha ucuza getiremez miyiz Windows'un ayarlarindan monitoru dikey sekline gosterip.
Harici tutucular eğer duvara monte ise uyguna var ama masaya monteler çok uygun değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı