Dikey monitör önerisi

Fiyat performansın anlamını öğrenip gel hocam. 50K'ya da F/P olur 5K'ya da. İnatla bütçe vermedin. Bende sana kendi kategorisinde gayet güzel ve F/P bir ürün önerdim. 2

Anlamını bilmediğim şeylerin konusunu açmam. Bence sen dalga gecmeden de bütçe sormayı öğrenmelisin kardeşim. Burada sana akıl verecek değilim.

Anlamını bilmediğim şeylerin konusunu açmam. Bence sen dalga gecmeden de bütçe sormayı öğrenmelisin kardeşim. Burada sana akıl verecek değilim.
Bütçe sormak zorunda değilim. Konuyu açarken sen yazmak zorundasın. İstediğin özellikler F/P olmasıydı. Bende F/P ürün attım. Benim yanlış yaptığım bir şey yok.

Bütçe sormak zorunda değilim. Konuyu açarken sen yazmak zorundasın. İstediğin özellikler F/P olmasıydı. Bende F/P ürün attım. Benim yanlış yaptığım bir şey yok.

Sitenin hiçbir yerinde bütçe belirtmek zorundasınız diye bir şey yazmıyor. Bir soru sorulur soruyla dalga gecilmedende cevap verebilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum. Sana göre yanlış bir şey yok ama ben yanlışını gösteriyim.

Ayrıca bütçem yok demişsiniz. Sonra da 25K'lık monitöre laf ediyorsanız demek ki belli bir bütçeniz varmış ve 25K altındaymış. Altı üstü bir sayı yazmak yerine bunu bir bilmece gibi bize çözdürmeye çalışıyorsunuz. Buraya insanlar sizin bilmecenizi çözmek için üye olmuyorlar.

Farkettiyseniz de mesajlarınızdan dolayı ilk başta konuya bakan herkes, şuan da konuyu boşlamış durumda. F/P ürün istiyorum, bütçem yok dedikten sonra kimse yazmamış zaten. Konunun bir yere varamayacğını anlamışlar ve bir daha bakmamışlar. Bende daha fazla bu konuya bakmayacağım. Artık kendi kendinize öneri istersiniz. İyi günler dilerim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı