Dikişli mouse pad rahatsız eder mi?

Bütçe
170

All The Way

Hectopat
Makaleler
1
Dirseklerimi masa acıtmasın diye masamı kaplayacak(120x60) bir mouse pad alacağım. Dikişsiz 70x30cm mousepadim ufak geliyor. Dikişli olursa dikişler kolumu rahatsız eder mi ve yıkarsam kabarma gibi sorunlar olur mu merak ediyorum. Dikişsiz mouse Pad'imi birçok kez banyoda yıkadım, sorun olmadı.

Dirseklerimi masa acıtmasın diye masamı kaplayacak(120x60) bir mouse pad alacağım. Dikişsiz 70x30cm mousepadim ufak geliyor. Dikişli olursa dikişler kolumu rahatsız eder mi ve yıkarsam kabarma gibi sorunlar olur mu merak ediyorum. Dikişsiz mouse Pad'imi birçok kez banyoda yıkadım, sorun olmadı.
Elinize dikişli taraf gelirse rahatsız edebilir ancak umursanacak bir şey değil.

Dirseklerimi masa acıtmasın diye masamı kaplayacak(120x60) bir mouse pad alacağım. Dikişsiz 70x30cm mousepadim ufak geliyor. dikişli olursa dikişler kolumu rahatsız eder mi ve yıkarsam kabarma gibi sorunlar olur mu merak ediyorum. dikişsiz mouse Pad'imi birçok kez banyoda yıkadım, sorun olmadı.

Hocam dikişli öneririm ne kadar kaliteli olursa olsun yanlardan fıskırıyor ha dikişlininde dikişleri atar lakin daha uzun ömürlüdür. Dikişliden şaşmayın.

Ve emin olun dikişsiz alırsanız bir zaman sonra kenarları kalktıgında dikişliden daha fazla rahatsız eder kendi tecrübemden biliyorum.

Hocam dikişli öneririm ne kadar kaliteli olursa olsun yanlardan fıskırıyor ha dikişlininde dikişleri atar lakin daha uzun ömürlüdür. Dikişliden şaşmayın.
En ucuz mousepad'i almıştım hiç yanlardan fışkırmadı. Tabi benim kullandığım speed değildir sadece yumuşak bir mat gibi. Kaygan olması vs. çok önemli değil benim için.

Zaten dikişsiz 120x60 seçeneği yok. Masamın kenarları bileğimi biraz kesiyor. Dikişsiz mousepadim ile bunu önlüyorum. Dikişli olursa rahatsız olur muyum onu merak etmiştim.

En ucuz mouse Pad'i almıştım hiç yanlardan fışkırmadı. Tabii benim kullandığım Speed değildir sadece yumuşak bir mat gibi. Kaygan olması vs. çok önemli değil benim için.

Kullanıma baglı lakin ne olursa olsun dikişli daha uzun ömürlüdür. Kalitesinede baglı ben 2 yıl önce 100TL'ye ısıklı aldım ısıkları bozuldu mouse pad de eskisi gibi iyi değil oyun zevkini bozuyor. Öğrenci oldugum içni değiştiremiyorumda. Eger ısıklı alacaksanız bence paraya kıyın SteelSeries'ya da kaliteli marka bir şey alın derim.

Kullanıma baglı lakin ne olursa olsun dikişli daha uzun ömürlüdür. Kalitesinede baglı ben 2 yıl önce 100TL'ye ısıklı aldım ısıkları bozuldu mouse pad de eskisi gibi iyi değil oyun zevkini bozuyor. Öğrenci oldugum içni değiştiremiyorumda. Eger ısıklı alacaksanız bence paraya kıyın SteelSeries'ya da kaliteli marka bir şey alın derim.
Ben de öğrenciyim. Işıklı ürünleri pek tercih etmiyorum. Bütçem de kısıtlı, mümkün olan en uygun ürünü alacağım. Tavsiyen için teşekkürler.

Ben de öğrenciyim. Işıklı ürünleri pek tercih etmiyorum. Bütçem de kısıtlı, mümkün olan en uygun ürünü alacağım. Tavsiyen için teşekkürler.

O zaman ısıklıya bulasmayın zaten hocam. İyi sosyaller iyi geceler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı