Dikkat Çeken Engel Sebepleri

• Konuyu başlatan hyrls1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.401
H

hyrls1

Ziyaretçi
Merhaba, son 3 günde 3 kere engel yedim.
Banların sebepleri şunlar,

''Yazım hatası olan bir mesajdan alıntı yapma'' Farklı bir kullanıcının hatasının cezasını çektim.
''İçerik ile ilgili olmayan başlık'' Su soğutucu yeterli mi diye konu açtım, ki konunun içeriği buydu.
''Sosyal dışı resim servisi kullanımı'' Hızlıresim üzerinden resim yükledim, burdan nasıl yüklendiğini bilmediğimden, bu yüzden bundan da engel yemişim.
@Recep Baltaş Konunun yeri yanlış ise lütfen düzeltin fakat bu konu üzerine dikkat çekmek istiyorum.
Attığınız engellemeler biraz acımasız değil mi sizce de ?
Biraz esnek olmanızı rica ediyorum sizlerden. :X3:

Bu verilen cezalar aslında forumda dikkat ederken, güncel hayatınıda etkiliyorsun. Amaç bu aslında. Bizim millet tek ayak üstünde bekleyerek yetiştiği için anca böyle zorla alışkanlıklardan vazgeçiyoruz. :)

Bu verilen cezalar aslında forumda dikkat ederken, güncel hayatınıda etkiliyorsun. Amaç bu aslında. Bizim millet tek ayak üstünde bekleyerek yetiştiği için anca böyle zorla alışkanlıklardan vazgeçiyoruz. :)
Tabiki fakat başkasının yazım hatasını görmeyip alıntı yapmış isem burda pek suçlu değilim bence, sizce yanlış mı bu ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı