Dikkat Çeken Engel Sebepleri

• Konuyu başlatan hyrls1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.402
Gözden kaçılmış durumlar bazen olabiliyor haklısın. Bu sıkıntılar var inşaallah düzelir.

Bu sitedeki dördüncü hesabım bu hesabımla ilk mesajımda da engel yemiştim. Bu da ikinci mesajım zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
İş yerimde programlar üzerinde sürekli girdi yapıyoruz, ve hep CapsLock açık oluyor. Bende büyük harfle yazdığım için ban yedim. En azından böyle hatalar için bir uyarı gönderilebilir! Veya süreli bir engelleme olabilir, veyada konu açma yasağı, mesaj yazma yasağı gibi ufak cezalarla önce uyarmak gerekir diye düşünüyorum. Ama bu demek değildir ki gözardı edilsin. Şahsen bu uygulamalar sayesinde kaybettiğimiz, üstüne düşmediğimiz noktalama işaretleri ve Türkçe'nin değeri yükseltiliyor.

Kuralları esnetin demek yerine sisteme ayak uydurmaya çalışın derim. Ayrıca dikkat çekmek için olsa bile konuyu alakasız kategoriye açamazsınız. Sosyal'de biraz takıldığınızda bize hak vereceksiniz :)
Çok abartılı kurallar ...
Sık sık kuralları güncelliyoruz. Bu da sizin açınızdan git gide daha abartılı olacağı anlamına geliyor sanırım :)
İş yerimde programlar üzerinde sürekli girdi yapıyoruz, ve hep CapsLock açık oluyor. Bende büyük harfle yazdığım için ban yedim. En azından böyle hatalar için bir uyarı gönderilebilir! Veya süreli bir engelleme olabilir, veyada konu açma yasağı, mesaj yazma yasağı gibi ufak cezalarla önce uyarmak gerekir diye düşünüyorum. Ama bu demek değildir ki gözardı edilsin. Şahsen bu uygulamalar sayesinde kaybettiğimiz, üstüne düşmediğimiz noktalama işaretleri ve Türkçe'nin değeri yükseltiliyor.
Önceden bir hesabınız mı vardı? Caps Lock kullanan üyeler bazen süresiz banlanabiliyor. Asıl uygulamamız konuya mesaj yazamama, konu açamama gibi ufak tefek günlük kısıtlamalar. Sizden ricamız mesajınızı yazdıktan sonra 2 saniye vakit ayırıp kontrol etmeniz. Ayrıca değerli görüşleriniz için de teşekkür ederiz.

Ya her gün bunun için konu açmaktan sıkılmadınız mı ? Yetkili kişiler kuralları koymuş bize de uymak düşer. Ya biz neden ceza yemiyoruz ? Hiç mi yemedik yedik daha 1 - 2 hafta önce yedim ama bunun içinin konu açmaya ne gerek var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı