efeburada
Hectopat
Daha fazla
Benim dikkat dağınıklığım olduğunu düşünüyorum ve bu %90. Yani arkadaşım dikkat dağınıklığı var. Yaşadıklarımı ona anlatıyorum, kesin var sende diyor. Ya çıldıracağım dersteyim dalmayacağım bu sefer diyorum dalıyorum. Kendime geldiğimde ders bitmiş oluyor. Diğer ders o anki dersten önceki ders neden daldığımı düşünüp tekrar dalıyorum. Sonra dün yaptığım, oyun oynadıklarım ve tatil anılarım sırayla geliyor böyle sadece derslerde değil babamla arkadaşlarımla konuşurken aklımda. Yine aynı şeyler oluyor aynı değil de dalıyorum işte ve dedikleri bir kulağımdan girip bir kulağımdan çıkıyor. Sonra bir soru soruyorlar ve hiçbir şey anlamadığım için ne dedin ki falan diyorum ve bu 3-4 yıldır var ve son 6 ayda bu tavan yaptı ve ben bunu şu an fark ediyorum. Bunu aileme anlattım beni bir psikoloğa götürdüler ama böyle şirket gibi bir yer ama ilaç gerekirse onlar veremiyormuş, uzman bir psikoloğa yönlendiriyormuşlar. Yani teşhis amaçlı diyebiliriz. İlk seansta senin yaşında pek görülmüyor dedi sadece dikkat eksikliğin olmayabilir dedi. 2. seansta sanırım bir test yapıp tam teşhis koyacak sizce dikkat eksikliğim (dağınıklığım) var mıdır ve varsa da ilaç kullanır mıyım? Biliyorsunuz dikkat eksikliği (dağınıklığı) ilaçları kırmızı reçeteli oluyor.
Son düzenleyen: Moderatör: