Dikkat: Dolandırıcı İş Başında

Fırat Şaran hesabına havale yapın şeklinde satış yapan arkadaşlara itibar etmeyiniz. Dolandırıcılıktır. Bankacı olduğum halde acelem olduğu için ve daha önce birkaç kez daha bu şekilde alış veriş yaptığım için şüphelenmedim. Ancak böyle insanlar insanlara güvenilmemesi gerektiğini çok güzel hatırlatıyor. Doğmamış çocuğumun rızkını yediler ancak ben bunu onların yanına bırakmam. Banka avukatları ile Bursa savcılığına başvurdum dilekçe ile. Arkadaşlar kesinlikle bu insanların yanına bırakmayın. Gidin hakkınızı arayın. Bu şekilde bu kişi tarafından dolandırılan varsa bana ulaşsın. Organize olalım.
 
Ben bu adamın 700₺'ye İ7 7700 sattığını gördüm. Hemen aradım. Gelip alayım adres falan istedim(Ankara'dayım). Adam 10dk sonra sizi arıcam demişti aradı ve abim satmış dedi. Kaç gece uyuyamamıştım. Nasıl kaçırdım bu fırsatı diye.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı