Dikkat eksikliği ilaçsız düzelemez mi?

244012

Hectopat
Katılım
13 Ocak 2019
Mesajlar
3.677
Makaleler
7
Çözümler
9
Kullandığım ilacı bıraktım ama kullanmadığım zamanlardan fark olmuyor. Hayatım boyunca ilaç mı içeceğim? Pharmaton kullanmama rağmen dikkatim dağılıyor.
 
Dikkatinizin dağılması zihninizin başka düşünceler ile meşgul olmasından kaynaklı ilk olarak zihninizi boşaltmayı deneyin sonra odaklanmaya çalışın dikkatinizin dağılması daha zor olur.
 
Kullandığım ilacı bıraktım ama kullanmadığım zamanlardan fark olmuyor. Hayatım boyunca ilaç mı içeceğim? Pharmaton kullanmama rağmen dikkatim dağılıyor.

Doktorunuza danışın. İlaçları kafanıza göre alıp bırakmayın veya dozları ile oynamayın.
 
Dikkat eksikliğinin sebepleri farklı olabilir. Göz bozukluğu, bilgisayara veya teknolojik aletlere fazla bakmak, zihni boş bırakmak hepsi sorun yaratabilir. Düşünmeye yönelik sorular çözebilirsiniz bence faydalı olabilir sizin için en basitinden ALES soruları güzel oluyor, bulmaca vs. de olabilir.

İlaç dışı kalıcı çözümler vardır elbette ama bunu tam teyin etmemiz buradan zor. Yaşayışını ve seni tanımadan bir şey demek zor. Benim de dikkat eksikliğim var baya ve bilgisayarla çok vakit geçirdiğimden kaynaklandığını düşünüyorum. Bir işe kafamı yorunca, odaklanınca iyi geliyor biraz.
 
@Furkan_D bey, ben doktor değilim evvela ancak kendimde gördüğüm ve göz bozukluğu olan çevremde gördüğüm kadarıyla yapıyor. Herkes bir olmayabilir.
 
Ben doktorumun verdiği ilacı kullanıyorum. Ha kendini şartlarsın ben bu işi yapacağım dersin ve yaparsın öyle de olur ama biraz daha fazla zorlanırsın.
 
Hayır düzeltmez. Bol bol puzzle çözüp kitap okuyun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence b12, folat, d vitamini, demir, çinko ve magnezyuma dikkat edin her şeyden önce ve kafanızı bozan size kötü gelen bağımlılık yapıcı insanlardan uzak durun olabildiğince.Dışarıdan gözüken bulgular bulmacaydı oydu buydu dikkat toplamak üzerine olan çeşitli oyunlar falan tamamen semptom giderici şeylerdir asıl sorunu çözmeniz lazım ve bulunduğumuz cağda hicbir yiyecekten yeteri kadar vitamin mineral alinamadiginida unutmayın.Şahsen bende ise yaradı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…