Dikkat eksikliği ilaçsız düzelemez mi?

244012

Hectopat
Makaleler
7
Kullandığım ilacı bıraktım ama kullanmadığım zamanlardan fark olmuyor. Hayatım boyunca ilaç mı içeceğim? Pharmaton kullanmama rağmen dikkatim dağılıyor.

Dikkat eksikliğinin sebepleri farklı olabilir. Göz bozukluğu, bilgisayara veya teknolojik aletlere fazla bakmak, zihni boş bırakmak hepsi sorun yaratabilir. Düşünmeye yönelik sorular çözebilirsiniz bence faydalı olabilir sizin için en basitinden ALES soruları güzel oluyor, bulmaca vs. de olabilir.

İlaç dışı kalıcı çözümler vardır elbette ama bunu tam teyin etmemiz buradan zor. Yaşayışını ve seni tanımadan bir şey demek zor. Benim de dikkat eksikliğim var baya ve bilgisayarla çok vakit geçirdiğimden kaynaklandığını düşünüyorum. Bir işe kafamı yorunca, odaklanınca iyi geliyor biraz.

Bence b12, folat, d vitamini, demir, çinko ve magnezyuma dikkat edin her şeyden önce ve kafanızı bozan size kötü gelen bağımlılık yapıcı insanlardan uzak durun olabildiğince.Dışarıdan gözüken bulgular bulmacaydı oydu buydu dikkat toplamak üzerine olan çeşitli oyunlar falan tamamen semptom giderici şeylerdir asıl sorunu çözmeniz lazım ve bulunduğumuz cağda hicbir yiyecekten yeteri kadar vitamin mineral alinamadiginida unutmayın.Şahsen bende ise yaradı :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı