Dikkat eksikliği nasıl giderilir?

Deniz0084

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar millet, bugün matematik sınavı olduk ve ben 100 alabileceğim sınavda 2 soruda dikkat hatası yaparak 80 ile 70 arasında alacağımı düşünüyorum. 2 gündür dikkat hatalarım çoğaldı, dün edebiyat sınavı olduk ve dikkatsizlikten düşük alacağım gibi, sizce ne yapmalıyım?

Masa başında sadece otur hiçbir şey yapma geçiyor ya da bir doktora görünmeni tavsiye ederim hiperaktivite de olabilir.

Galiba heyecandan da olabilir ya da uyku yetersizliği çünkü ben gece 3 gibi uyuyorum uyku düzenim yok bundan olabilir mi?
Çünkü mesela matematik quizinden 85 almıştım ama kağıda bakınca hep dikkat hataları yaptığımı fark ettim 100 alabilirdim sizce neden olabilir?

Galiba heyecandan da olabilir ya da uyku yetersizliği çünkü ben gece 3 gibi uyuyorum uyku düzenim yok bundan olabilir mi?
Çünkü mesela matematik quizinden 85 almıştım ama kağıda bakınca hep dikkat hataları yaptığımı fark ettim 100 alabilirdim sizce neden olabilir?
Sakin olacaksın. Bitti.

Sakin olacaksın. Bitti.
Çok paranoya yapmana gerek yok.

Sakin olacaksın. Bitti.

Hocam ben sakinim ama ne bileyim sınavda çok değişiyorum eve gelince uyuyorum uyanınca daha dinç hissediyorum kendimi dikkat hatalarım azalıyor.

Hocam ben sakinim ama ne bileyim sınavda çok değişiyorum eve gelince uyuyorum uyanınca daha dinç hissediyorum kendimi dikkat hatalarım azalıyor.

Hocam bir de matematikten 70 ile 80 arasında bir not alacağım büyük ihtimalle diğerleri 80 ile 90 arasında olacak galiba edebiyat biraz kötü sizce taktir alabilir miyim?

Vitamin eksikliğinden kaynaklı sorun da olabilir, bir doktora gözükebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı