Hangi bölüm bakar?Doktora gitmelisin tabii, bilip bilmeden olmaz.
Hangi bölüme gitmeliyim peki?Doktora gitmelisin. ilacı doktora gitmeden alamazsın zaten.
Hangi bölüm bakar?
Hangi bölüme gitmeliyim peki?
Peki bu ilacı kullanırsam zararı vs olur mu?Psikoloji diye biliyorum. Ama kesin bilgilerle ilerlemen daha mantıklı. Sağlık bu sonuçta.
DEHB ilaçları reçetesiz satılmaz diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltin efendim. Ve kesinlikle bir psikiyatriste danışman lazım ama bu olay da şans işi yanlış hap tedavisi uygulayabilir benim de DEHB'm var ve ben de bir ara psikiyatriste gitmiştim sonra onu bırakıp bir başkasına gitmiştim ve bir önceki doktorun verdiği hapın depresyon ilacı olduğunu söylemişti.Sınav senem ve çok fazla dikkat eksikliğim var. Odaklanmam sıfır. İlaç kullanmak istiyorum. Doktora mı gitmeliyim? Kendi başıma alıp kullanamam değil mi?
Aslında psikolog sadece psikolojik terapiyle uğraşır, arkadaşın hapla ilişkili bir sorunu olduğu için "bence" psikiyatri daha makul bir tercih.Psikoloji diye biliyorum. Ama kesin bilgilerle ilerlemen daha mantıklı. Sağlık bu sonuçta.
Dehb ilaçları reçetesiz satılmaz diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltin efendim. Ve kesinlikle bir psikiyatriste danışman lazım ama bu olay da şans işi yanlış hap tedavisi uygulayabilir benim de dehb'm var ve ben de bir ara psikiyatriste gitmiştim sonra onu bırakıp bir başkasına gitmiştim ve bir önceki doktorun verdiği hapın depresyon ilacı olduğunu söylemişti.
Aslında psikolog sadece psikolojik terapiyle uğraşır, arkadaşın hapla ilişkili bir sorunu olduğu için "bence" psikiyatri daha makul bir tercih.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.