Dil bilgisi nasıl halledilir?

mesedian1234

Hectopat
Daha fazla  
1 kaynak bitirdim 3 kere kamp izledim yok abi hiç anlayamıyorum normalde anlama kapasitem çok iyi sanardım matematik konularını fen konularını tekde anlarım ama biri Türkçede kuralları o kadar sallanmış gibi geliyor ki anlamak imkansız yardım edin.
İşin kötüsü bu vakti TYT fene versem biyolojiyi ve kimyayı tekrar ederdim zamanımı boşa harcıyorum her çalıştığımda.

Dil bilgisi fazla emek isteyen bir ders diye düşünüyorum. Ben 2 kaynak bitirdim sağlam olsun diye şuan denemelerde soru pek kaçırmıyorum.Tabi herkesin yolu farklıdır.

1 kaynak bitirdim 3 kere kamp izledim yok abi hiç anlayamıyorum normalde anlama kapasitem çok iyi sanardım matematik konularını fen konularını tekde anlarım ama biri Türkçede kuralları o kadar sallanmış gibi geliyor ki anlamak imkansız yardım edin.
İşin kötüsü bu vakti TYT fene versem biyolojiyi ve kimyayı tekrar ederdim zamanımı boşa harcıyorum her çalıştığımda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kampı izleyin bana da @Eriksen hocam önermişti.

Noktalama + yazım üstünde durun 4 soru geliyor ve yüklem özne vb.

Hocam kadir gümüş 1 haftalık kampından şu 3 videosunu izleyin bir de isterseniz.

Ses bilgisi.
Yazım kuralları.
Noktalama işaretleri.

Elinizde 1 kaynak varsa o kaynaktan bunların sorularını çözün.

Bu 3 konuyu yaparsanız zaten dil bilgisinin yarısından çoğunu halletmiş oluyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı