Dil bölümü secilmeli mi?

Hocam ben dilimi evde kendım ogrenmeye calısıyorum okulda cok ıyı degıl dıl ogretım sekli sızce 11. sınıf sevıyesıne 1.5 ayda gelebilir miyim 10. sınıf da sınavlarda sınıf ortalaması 35 iken benım İngilizcem 85 ve ustuydu genelde.
Bir kere bazı temel konuları (bütün zaman dilimlerini) ezbere ve net şekilde bilmen gerekiyor, bunun dışında Passive cümle (edilgen) konusunu bilmen gerekiyor, bunlar dil sınıfını seçersen sınıfın en başında öğreneceğin temel konulardır ve öğrenmen mecburi olan konulardır, bu konuları sular seller gibi ezberler ve hakim olursan geriye kalan konularda genellikle zorlanmazsınız. İlerlemek istiyorsan seçebilirsin sana kalmış tercih.

Bir kere bazı temel konuları (bütün zaman dilimlerini) ezbere ve net şekilde bilmen gerekiyor, bunun dışında passive cümle (edilgen) konusunu bilmen gerekiyor, bunlar dil sınıfını seçersen sınıfın en başında öğreneceğin temel konulardır ve öğrenmen mecburi olan konulardır, bu konuları sular seller gibi ezberler ve hakim olursan geriye kalan konularda genellikle zorlanmazsınız. İlerlemek istiyorsan seçebilirsin sana kalmış tercih.

Zaman dilimleri konusunda hiç sıkıntım yok edilgen konusunda ufak tefek eksikliklerim var hocam teşekkürler yardımınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı