Dil kursları ile yurt dışında çalışma imkanı var mı?

HüseyinUygun

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Teknolojileri
Arkadaşlar merhabalar öncelikle işitme engelli bireyim. Bir arkadaşım dayısının şirketi ile Almanya'da gönüllü çalışmaya gitti. Ben arayışa girdim dil kurslarını tamamlar isen yurt dışında çalışma imkanın olduğunu söylediler. Ben de Almanca dil kursuna yazılıp yurt dışında çalışma imkanı arıyorum, mesleğim konusunda donanımlı birisiyim. Araştırmaya nerden nasıl yapmam gerekiyor, bu konuda tecrübeli deneyimli veya bilgi sahibi olan varsa yazabilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bu tür şeyleri yapay zeka yardımı ve bu şekilde yurt dışına gitmiş kişilerin instagram hesapları ile anlamaya çalışıyorum çünkü yurt dışı danışmanlıklarına verecek kadar param yok ama senin varsa ya da tanıdığın biri vs danışmanlık alman seni öne geçirir çünkü kilit noktaları en iyi onlar biliyor

ben bu tür şeyleri yapay zeka yardımı ve bu şekilde yurt dışına gitmiş kişilerin instagram hesapları ile anlamaya çalışıyorum çünkü yurt dışı danışmanlıklarına verecek kadar param yok ama senin varsa ya da tanıdığın biri vs danışmanlık alman seni öne geçirir çünkü kilit noktaları en iyi onlar biliyor
Merhabalar geç döndüğüm için kusura bakmayın. İzmir'de bir kurs yeri buldum Pasword Engilsh kurs yeri oraya gidip görüştüm Kasım ve ek olarak indirim mevcutmuş. A1 1.1+1.2 - A2 2.1+2.2 eğitimi alınca 4999 TL fiyat biçtiler. bana uygun geldi Kuveyt Türk bankası eğitim ve sağlık harcamalarda 5'e bölüp vade koymadan faizsiz taksitlendirebiliyor. Böyle taksitlendirme yapacağım.

Diğer yandan ise özel birebir eğitim veren siteler var meselâ Armut sitesinden Almanca öğretmeni olan kişiler saatli belirli ücret veriyor. Oradan öğretmen ile ilerlersem dil okulununa göre daha mı avantajlı olur bilmiyorum.

İrlanda ve Avrupa dil okulları vardı eskiden ama 1 senedir tüm başvurulara red veriyormuş. Almanya vs için durumu bilmiyorum ama evet böyle bir şey var, amaç burada gitmek değil orada gitmek o kursa ki oraya gitmek için bir amaç gösterebilesin.

Öte yandan kimse sırf Almanca biliyorsun diye seni Almanya'ya almaz, ama orada yapacak bir işin var ise ve bir referansın varsa Almanca süreci hızlandırır. Bence önce bir referans, iş bulun dili orada da halledersiniz :) önden dil lazım olacağını sanmıyorum.

Dil olmadan nasıl çalışabilir ki orada?

İrlanda ve Avrupa dil okulları vardı eskiden ama 1 senedir tüm başvurulara red veriyormuş. Almanya vs için durumu bilmiyorum ama evet böyle bir şey var, amaç burada gitmek değil orada gitmek o kursa ki oraya gitmek için bir amaç gösterebilesin.

Öte yandan kimse sırf Almanca biliyorsun diye seni Almanya'ya almaz, ama orada yapacak bir işin var ise ve bir referansın varsa Almanca süreci hızlandırır. Bence önce bir referans, iş bulun dili orada da halledersiniz :) önden dil lazım olacağını sanmıyorum.
Dostum ancak müsait olabildim. dil olmadan nasıl çalışabiliriz? Bu iş ilanlarını nerden bulabiliriz bilgi verebilir misin rica etsem? Bu ülkeden çıkmak istiyorum. Ayırıyetten işitme engelli bireyim, devlet bana ücretsiz otobüs, dışında bir destek vermiyor.

Son düzenleme:
Dil olmadan nasıl çalışabilir ki orada?

Dostum ancak müsait olabildim. Dil olmadan nasıl çalışabiliriz? Bu iş ilanlarını nereden bulabiliriz bilgi verebilir misin rica etsem? Bu ülkeden çıkmak istiyorum. Ayırıyetten işitme engelli bireyim, devlet bana ücretsiz otobüs, dışında bir destek vermiyor.

Hocam zaten bir tanıdığınız varmış iletişime geçip konuşun bence, oradan size davet gönderirse direkt gidersiniz. Dil etkeni mesleğe bağlı yazılımcılar dili orada öğreniyor mesela çünkü en başta İngilizce yetiyor. Bende sizin kadar gitmek istiyorum inanın. Çat pat İngilizceniz var ise ilk başta yeterli olur almanların çok büyük bir kısmı İngilizce yetiyor zaten. Gidincede öğrenirsiniz. Tabii iş çok insan diyaloğuna dayanıyorsa zorlayabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı