Rehber Dil öğrenmek için kullandığım uygulama ve siteler

Bu uygulamalara kelime dağcığını yükseltmek için Anki ve Notion Uygulamaları eklenebilir
Bilgilendirici bir Rehber olmuş teşekkürler

Bu uygulamalara kelime dağcığını yükseltmek için Anki ve Notion Uygulamaları eklenebilir
Bilgilendirici bir Rehber olmuş teşekkürler
Ben de yeni kelimeler ezberlemek için kendimce bir yöntem geliştirdim. Mesela diyelim ki bir sayfaya 10 adet bilmediğim kelime yazdım, aralarına bildiğim kelimeler serpiştiriyorum. Sonra tekrar.

Hocam bütçeniz varsa English Central tavsiye ederim yıllık 800TL'ye her gün 25 dakika ana dili İngilizce olan birisiyle İngilizce konuşabiliyorunuz. Ancak görüşmeler için 600 puan kasmak gerekiyor onu da video izleyip kelime çalışıp halledebiliyorsunuz (10 15 dakika sürüyor puan kasmak)

Çok iyi bir liste olmuş teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, EnglishCenter 12 aylık ücreti 1500 TL'ye düşmüş ne diyorsunuz alınır mı? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Hafta içi sürekli okulda olduğumdan yolda otobüste vs. kullanılabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…