Dişlerini fırçalamayı dene.
Tırnaklarını yiyor musun?Fırçalıyorum zaten düzgün ve düzenlice.
Bilgisi olan en kısa sürede yardım edebilir mi artık dayanamıyorum.
Evet. Strese bağlı olarak.Tırnaklarını yiyor musun?
Tırnaklarını yediğin için elindeki mikroplar ağzına ulaşıp yara yapıyor muhtemelen bırakman lazım.Evet. Strese bağlı olarak.
Tırnaklarını yediğin için elindeki mikroplar ağzına ulaşıp yara yapıyor muhtemelen bırakman lazım.
Dişlerini ve dilini fırçalayıp gargara yapmaktan başka bir öneri aklıma gelmiyor. Muhtemelen 3 4 gün içinde geçer.Tamamdır teşekkür ederim, peki şu an geçmesi için bir öneriniz var mı?
Tedavi olarak:
Yara varken aşırı sıcak ve soğuk besinler tüketme. Gargaran yoksa gargara al, her yemekten sonra dişini fırçala, belirli bir süre sonra da gargara yap. Kullanmak istersen merhem de alabilirsin. Adı neydi hatırlamıyorum ama gece yatarken sürülmek üzere verilen bir merhem var.
Onun dışında kan tahlili yaptırsan iyi olur. Belirli mineraller ve vitaminlerin eksikliğinde ortaya çıkabiliyor.
Bende de aynı sorun var sanırım genetik. Her ay illaki 1 yara çıkıyor daha sonra geçiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.