Dilden sayisala gecmeli miyim?

watchdogs3

Femtopat
Selam. Uzun süredir kafamda olan bir konuyu sizlere sormak istiyorum. 10. sınıfın 2. döneminde dile ilgim olduğu için dil bölümünü sectim fakat şu an hala aklımda sayisal bölümü var. Sizce gecmeli miyim? Eğer geçersem fazla geri kalır mıyım? Cevaplarsanız sevinirim.

Selam. Uzun süredir kafamda olan bir konuyu sizlere sormak istiyorum. 10. sınıfın 2. döneminde dile ilgim olduğu için dil bölümünü sectim fakat şu an hala aklımda sayisal bölümü var. Sizce gecmeli miyim? Eğer geçersem fazla geri kalır mıyım? Cevaplarsanız sevinirim.
Öncelikle şu an kaçıncı sınıfsın? Ve yapabilecek misin?

kardeşim 12. sınıfım eğer 11. sınıf derslerini toparlayabileceksen geç ama toparlayacağından emin değilsen geçmeni tavsiye etmem :(

Sayısal zor valla, o dersleri halledebilirim diyorsan geç. Onun dışında dil en rahat bölümdür kafan rahat olsun. Seçmeli ingilizce dinle çalış mükemmel ortalaman olur. Üstelik öbür derslerde çok kolay.

Sayısal bence zor değil. Sadece çalışılması gerekiyor ama muhtemelen geleceğe yönelik sordu. İlerideki meslek olanakları vb.

Sayısal bence zor değil. Sadece çalışılması gerekiyor ama muhtemelen geleceğe yönelik sordu. İlerideki meslek olanakları vb.
Bence zor, bir dilci olarak sayısal derslerini asla kaldıramazdım ben. Kişiye bağlı bir şey bu aslında. Mesleğe yönelik olsa burada konu açmazdı diye düşünüyorum. Sayısalın gelecek için daha iyi olduğu daha aşikar bence.

Bence zor, bir dilci olarak sayısal derslerini asla kaldıramazdım ben. Kişiye bağlı bir şey bu aslında. Mesleğe yönelik olsa burada konu açmazdı diye düşünüyorum. Sayısalın gelecek için daha iyi olduğu daha aşikar bence.

Bence hiçbiri zzor değil. Ha biz cidden çok çalışmıyoruz. Ama onların çalışması lazım orası doğru. Matematik çalışırsan olur. Kimya kolay. Biyoloji zor çünkü kavram çok. Ezber lazım. Fizik kolay diyor arkadaşlarım ama bana zor geliyordu. Açıkçası sin cos arcos arcsin gibi kavramlarla uğraşmak benlik değil. Kaçıncı sınıfsınız hocam?

Öncelikle şu an kaçıncı sınıfsın? Ve yapabilecek misin?

11. sınıfım ve matematik ve kimyam genel olarak iyi.

Sayısal zor vallahi, o dersleri halledebilirim diyorsan geç. Onun dışında dil en rahat bölümdür kafan rahat olsun. Seçmeli İngilizce dinle çalış mükemmel ortalaman olur. Üstelik öbür derslerde çok kolay.

Dil bölümü o kadar kolay bir
Bölüm değil insanların genel düşüncesi dil bölümünün kolay olduğu yönde fakat dersleri görünce ne kadar zor bir bölüm olduğunu anlıyorsun.

Son düzenleme:
Dil bölümü o kadar kolay bir bölüm değil insanların genel düşüncesi dil bölümünün kolay olduğu yönde fakat dersleri görünce ne kadar zor bir bölüm olduğunu anlıyorsun.
Ben dilciyim bence gayet de kolay bir bölüm. Dil bölümünde zorlanıyorsan ki eğer sakın sayısala geçme yakarsın kendini. Ben sayısaldan geçtim dile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı