Çözüldü Dilekçe ile devamsızlık silinebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Çekmeköy
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok
Hayatımda yaşamadığım hastalığı yaşıyorum, bu yüzden zar zor gidiyorum.
Devamsızlığım sınırda, bazı yerlerde dilekçe ile sildirilebildiği yazıyor, bu doğru mu?
Özürlüye geçirmekten bahsetmiyorum, direkt sildirmek.
Lise okuyorum. @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE

Çözüm
Devamsızlık silinmesi yasal değil de bazı okul idareleri silebiliyor, sormak lazım. Ya siliyorlar ya da faaliyet olarak giriyorlar. Faaliyet de devamsızlıktan sayılmıyor. Geçmiş olsun.
Devamsızlığım sınırda, bazı yerlerde dilekçe ile sildirilebildiği yazıyor, bu doğru mu?

Bildiğim kadarıyla öyle bir durum yok.

Devamsızlık silinmesi yasal değil de bazı okul idareleri silebiliyor, sormak lazım. Ya siliyorlar ya da faaliyet olarak giriyorlar. Faaliyet de devamsızlıktan sayılmıyor. Geçmiş olsun.

Çözüm

Teşekkürler, eğer hala kızgın değillerse umarım yaparlar.

Artı -1 Eksi

Dilekçe de gönderebilirsin ailen ile de gelebilirsin anne ya da baban ile gelmen daha iyi olur evet çoğunlukla siliyorlar (yani silme yetkileri var seni tanıyıp tanımamalarına bağlı çoğunlukla)

Bizde veli geldiği zaman bir kağıt veriyorlar oraya devamsızlık yaptığın tarihleri not alınca onlari özürlüye geçiriyorlar gittiğim 3 okulda da böyleydi belki sizde de öyledir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı