Hayatımda yaşamadığım hastalığı yaşıyorum, bu yüzden zar zor gidiyorum.
Devamsızlığım sınırda, bazı yerlerde dilekçe ile sildirilebildiği yazıyor, bu doğru mu?
Özürlüye geçirmekten bahsetmiyorum, direkt sildirmek.
Lise okuyorum. @Park Müdürü Benson
Devamsızlık silinmesi yasal değil de bazı okul idareleri silebiliyor, sormak lazım. Ya siliyorlar ya da faaliyet olarak giriyorlar. Faaliyet de devamsızlıktan sayılmıyor. Geçmiş olsun.
Devamsızlığım sınırda, bazı yerlerde dilekçe ile sildirilebildiği yazıyor, bu doğru mu?
Devamsızlık silinmesi yasal değil de bazı okul idareleri silebiliyor, sormak lazım. Ya siliyorlar ya da faaliyet olarak giriyorlar. Faaliyet de devamsızlıktan sayılmıyor. Geçmiş olsun.
Dilekçe de gönderebilirsin ailen ile de gelebilirsin anne ya da baban ile gelmen daha iyi olur evet çoğunlukla siliyorlar (yani silme yetkileri var seni tanıyıp tanımamalarına bağlı çoğunlukla)
Para verip heyet raporu alabilirsiniz ya da tanıdık varsa bedavaya getirirsiniz. Ancak heyet raporunun çıkması biraz geç sürer onu idare ile konuşup halletmeniz gerekir.
Bizde veli geldiği zaman bir kağıt veriyorlar oraya devamsızlık yaptığın tarihleri not alınca onlari özürlüye geçiriyorlar gittiğim 3 okulda da böyleydi belki sizde de öyledir.