Hayatımda yaşamadığım hastalığı yaşıyorum, bu yüzden zar zor gidiyorum.
Devamsızlığım sınırda, bazı yerlerde dilekçe ile sildirilebildiği yazıyor, bu doğru mu?
Özürlüye geçirmekten bahsetmiyorum, direkt sildirmek.
Lise okuyorum. @333365
Devamsızlık silinmesi yasal değil de bazı okul idareleri silebiliyor, sormak lazım. Ya siliyorlar ya da faaliyet olarak giriyorlar. Faaliyet de devamsızlıktan sayılmıyor. Geçmiş olsun.
Ben lisedeyken okula gitmezdim devamsızlık yapardım PS2 cafeye koşardım ama ben baya dalmışım günlerden haberim yok okula gittiğim de müdür yardımcısı beni çağırdı 21 gün olmuş devamsızlık kızdı etti babamı çağırdı 19 bucuga düşürdü okul yönetimi hallediyor dilekçe falan ilk kez duydum geçmiş olsun gardaş
Devamsızlığım sınırda, bazı yerlerde dilekçe ile sildirilebildiği yazıyor, bu doğru mu?
Lise okuyorum. @333365
kendi velinin, senin okula onun bilgisi dahilinde gitmediğine ve dilekçede yazan gün için izinli sayılmanı belirtmen lazım. isim soyisim imza falan, velininde seninde.
Lise okuyorum. @333365
Devamsızlık silinmesi yasal değil de bazı okul idareleri silebiliyor, sormak lazım. Ya siliyorlar ya da faaliyet olarak giriyorlar. Faaliyet de devamsızlıktan sayılmıyor. Geçmiş olsun.