Dili Ağır Olmayan Kitap Önerisi

Octagon

Hectopat
Katılım
3 Aralık 2017
Mesajlar
664
Kendime birkaç roman almak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum. Aşk konulu saçma kitaplar (4n1k tarzında kitaplar) olmasın. Dili çok ağır olmasın. Sıkıcı olmasın, okudukça okuyasım gelsin. Önerilerinizi bekliyorum.

Önermezsiniz biliyorum ama Kadir Mısıroğlu gibi yazarların kitaplarını da önermeseniz :D?
 
Macera ve sürükleyici tarzda severseniz eğer, Dan Brown ve Jo Nesbo'nun kitaplarına bakabilirsiniz baya sürükleyicidir. Açıkçası Dan Brown kitaplarını okurken bildiğin saatler geçmiş oluyor farkında olmadan. Betimlemesi ve akıcılığı güzeldir.
 
Marslı kitabını önerebilirim sana. Filmi gibi berbat bir kitap değildir. Ayrıca Olasılıksız da baya sürükleyici kitaptır.

Kalınlıklarına bakma ikisi de sürükleyici ve keyifli kitaplar. Olasılıksız'ı çok sevmesem de sürükleyiciliği sayesinde oldukça hızlı okuyup bitirmiştim.
 
Jean-Christophe Grange'in kitaplarını önerebilirim. Normalde Tolkien önerirdim, ancak ağır bir dil istemediğinizi söylediniz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı